Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic valkosuklaa & vadelma
Tuotteen Nestlé pingviini classic valkosuklaa & vadelma valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jarkko 18.06.2010
No johan on erikoisen näköinen pinta, kun valkosuklaakuoressa on punertavia täpliä, ihan kuin jäätelöllä olisi vesirokko. Haukkaanpas kuitenkin rohkesti ja totean, että tämä maistuu lähinnä sitruunavalkosuklaalle. Vasta vaniljajäätelön ytimestä löytyvä vadelmahillopisara tuo vadelman maun suuhun. Jäätelö on siis tavallista vaniljaa, eikä maistu oikein miltään. Siihen kun ynnätään tuo sitruunainen, hitusen tiskiainetta sivuava maku, niin täytyy vain myöntää, että vaikka odotukset olivat katossa, toteutus on lähempänä kynnyslistoja.

Satu 18.06.2010
Oi-joi, tämän täytyy olla hyvää. Kohtuullisen kokoinen (voisi olla isompikin) puikko, jossa päällinen valkosuklaata ja jotain punaista... hmm... marjaan rinnastettavaa tuotetta. Maistuu nimittäin aika lailla esanssille. Ehkä tässä on yritetty vangita teollisin keinoin jotain vadelman syvintä olemusta. Itse jäätelö on aika valjua perusvaniljaa, mutta sisällä on ensimakustelulla kovin ärtsyä punaista kastiketta. Melkein hilloa. Ja edelleen sama ei-luonnollinen maku. Voi harmi. Oisin niin halunnut tykätä tästä enemmän. Valmistajat! Käyttäkää aitoja raaka-aineita!!

Antti H 18.06.2010
Mukavan paksu kuorrutus jossa seassa vieläpä jotain marjaista ryyniä. Jäätelö on taattua kermaista vaniljaa, ja sisällä vielä marjahilloylläri. Osat on kohdillaan, mutta koska ne kaikki ovat kovin makeita niin kokonaisuus on jo liian äklö. Pienestä koosta on tämän vuoksi hyötyä.

Iikka 18.06.2010
Hauskan näköinen puikko, jonka kertakaikkiaan iloisessa kuorrutuksessa on sattumia. Kuorrutus on todella paksu ja järkyttävän makea! En edes kykene makustelemaan sattumien makua tältä makeudelta... Jäätelössä, joka on hyvää, maistan appelsiinin tai sitruksen maun. Sisällä on makeaa ja maistuvaa hilloa herkkuna. Ilman kuorrutusta tämä olisi neljän pisteen arvoinen.

Kirsi I 18.06.2010
Valkosuklaakuorrutteinen puikki, suklaan seassa esanssisen mansikanmakuisia murusia, kuorrutus on paksu ja jäätelön keskeltä löytyy hilloyllätys. Jäätelössä on outo, savuinen, sivumaku, mutta kuorrutus ja siitä hampaisiin jäävät aidot marjansiemenet saavat pisteet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani