Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic maitosuklaa & pähkinäkrokantti
Tuotteen Nestlé pingviini classic maitosuklaa & pähkinäkrokantti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 18.06.2010
Röpöläinen maitosuklaakuori näyttää hieman piikkisialta, mutta ei sentään tautiselta (viittaus toiseen saman sarjan jäätelöön näissä maisteluissa). Muruset maitosuklaakuoressa jäävät valitettavan mauttomiksi, vaikka antavatkin koostumukselle merkittävästi liusäarvoa. Kokonaisuus on hieman liian makea ja kun mitään varsinaisen positiivista sanottavaakaan en keksi, jää tuote keskikastiin.

Kirsi I 18.06.2010
Soikeanmallinen, paksussa kuorrutteessa rapeita murusia. Kermaisessa jäätelössä näkyy aidon vaniljan tummia pistetiä. Vielä parempaa tämä olisi, jos olisi täytteenä salmiakkikastiketta. Hyvä perusyhdistelmä ilman outoja sivumakuja.

Satu 18.06.2010
Maitosuklaakuorrutteella ja krokantintyyppisillä sattumilla päällystetty vaniljakermapuikko, joka lupaa enemmän kuin antaa. Ei tässä nyt varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta näin vähäisillä muuttujilla varustettu jäätelö pitäisi olla valmistettu perusteellisen herkullisista raaka-aineista, jotta se voisi saavuttaa maksimipisteet. Ja tässä niin ei ole toimittu.

Antti H 18.06.2010
Suklaakuoren seassa kivoja raksuvia paloja. Sisällä oleva kermainen jäätelö ei maistu juurikaan mitenkään erityiseltä. Tosiaankin keskitien kulkija, pisteet sen mukaan.

Iikka 18.06.2010
Makea ja rapea suklaakuori, joka irtoaa jäätelöstä turhankin helposti ja isoina kokkareina. Aivan liian makea kuori + oudon mauton sisus... Mitähän tässä on yritetty? En ymmärrä. (p.s. tässä vaiheessa olin jo syönyt reilusti jäätelöä, joten voi olla että freesinpänä tämä on parempaa)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani