Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé rolo
Tuotteen Nestlé rolo valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Jenni V 17.12.2015
Nappipötkössä on yksinkertaisilla ympyräkuvioilla koristeltuja maitosuklaanappeja, joissa on pureskeltavan pehmeää toffeeta täytteenä 45%. Suklaa ei ole kovin laadukkaan näköistä, vaaleaa ja naarmuista, ja makukin on varsin pliisu, ei kauhean ylimakea vaan vähän mauton. Tosin suklaata olikin napissa varsin hintusti, ja huomion vie pureskeltava vaalea toffee. Toffeemassa on sileää, toki makeaa mutta makeampaakin olen maistanut. Ylimakeutta ei juurikaan ole, mutta silti näitä popsii keksimättä oikein mitään sanottavaa. Suklaa ei juuri tuo lisäarvoa tuotteeseen ja paras keksimäni kuvaileva sana on luonteeton. Kaksi pistettä, parempiakin suklaa-toffeenappeja on.

Jarkko 19.02.2010
Pienehköjä täytten omaavan näköisisä suklaanappeja. Sisästö paljastuu yllättävänkin sitkaaksi toffeeksi, mutta sen maku on ookoo. Toffee ja suklaa sopivat mahtavasti yhteen - yleensä - mutta tässä kokonaisuus jää jotenkin pliisun oloiseksi. Toffeesta paljastuu myöhemmässä vaiheessa "se" keskitasoa alemman toffeen maku ja suklaasta ei irtoa makua mitenkään. Odotuksista huolimatta nämä napit maltan jättää syömättä, jos eteen toistamiseen osuvat.

Susanna K 19.02.2010
Maitosuklaanappi jota puraistuani suun täyttää sitkas toffee. Suklaan oma maku mauton ja itse täytteestäkin tupsahtaa suuhun ilkeä sivumaku. Jälkimakuna jää vain pistävä tunne kitalakeen. Turhan sitkeää tavaraa.

Kaarina 19.02.2010
Maitosuklaanappeja. Täytesuklaanappeja. Täytenappeja. Ilmeisesti tässä onkin tarkoitus syöttää toffeeta eikä suklaata. Suklaaksi liikaa täytettä, koska suklaa jää auttamattomasti varjoon.

Iikka 19.02.2010
Täytemaitosuklaata ulkonäön perusteella. En tiedä onko irtopalaset iskeytyneet paketissa toisiaan vasten vai miksi suklaa näyttää köykäiseltä. Tuoksua on juuri nimeksi. Täyte on toffeemaista mönjää, jota pitää pureskella lopuksi. Itse suklaa eikä täyte ole kovin kasevaa. Maistuu lähinnä makeutusaineelle.

Hanna P 19.02.2010
Paksuja maitosuklaanappeja, joissa tuoksahtaa jo kauas jokin makea... NAM! Hyvin makea tuoksu ja ensipuraisu yllättää. Sisällä ei olekaan mitään valuvaa, vaan juuri sopivan kiinteää toffeeta, minä tykkään. Pehmeä maitosuklaa ja hyvä, jopa raikas toffee, mainiota.

Kai 19.02.2010
Suklaanappi. Sisältä löytyy yllättäen pehmeää ja aika sitkasta toffeeta vaikka odotin jotain juoksevampaa. Suklaa on aika hyvää, mutta toffeen maku voittaa sen aika pian. Uusia ja ihmeellisiä makuja en löytänyt, mutta kyllä tätä nälissään syö tuubillisen.

Sanna K 19.02.2010
Kerrankin suklaa joka maistuu sille miltä näyttää. Rullapalan sisällä "yllätys yllätys" oli täyte, tällä kertaa kermatoffeetäyte. Sitkas ja vähän kova, ei valuva sisältö maistuu hieman omatekoiselle kinuskikastikkeelle. Maitosuklaa päällä on ihan hyvä perussuklaa, täytteestä pidän enemmän. Makeaa, mutta ei niin makeaa kuin voisi kuvitella. Toffee jää imeskeltäessä suuhun pitkäksi aikaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani