Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé boci marcipánízű-krémes
Tuotteen Nestlé boci marcipánízű-krémes valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Marsipaanit, Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 23.10.2009
Litteitä vaaleita palasia, joissa marsipaania täytteenä. Tuoksuukin voimakkaasti marsipaanille. Ei oikein houkuta edes maistaa koko tekelettä. Ensin maistuu aika miedosti, mutta sitten lähtee makua tulemaan. Marsipaani ei ole kovin voimakkaan makuista. Tässä oikeastaan sopivassa suhteessa suklaan ja marsipaanin makua. Ei niin pahaa kuin pelkäsin. En kuitenkaan pidä marsipaanisuklaasta. Ettei tästä kovin pisteitä heru. Jälkimaku lähinnä tahmainen.

Susanna K 18.10.2009
Maitosuklaata jossa marsipaania ja jonkinlaista cremeä täytteenä. Suklaa on suhteellisen tiiviinä ja täyte ei siis ole millään muotoa valuvassa muodossa vaan kiinteä valkoinen kerros suklaan sisällä. Marsipaanin maku tulee turvallisen hillitysti esille ja näin ollen muutkin maut saavat mahdollisuuden. Kun palan laittaa suuhun niin se pian muodostuu ihanaksi palloksi josta irtoaa kaikki maut kerralla, ei liian makeaa eikä rasvaista. Hauska maku kaikinpuolin ja positiivinen yllättäjä suklaarintamalla.

Jarkko 16.10.2009
Marsipaani on kääreen kuvassa jo niin selvästi esillä, että odotukseni tipahtavat heti asteikon alapuolelle. Vaalea täyte tuoksuukin maksimaalisesti marsipaanille, eikä vaalealla maitosuklaalla ole minkäänlaista mahdollisuuttakaan päästä makunsa osalta esille. Marsipaani on koostumukseltaan varsin sileää ja tarkoitan sitä hyvässä mielessä. Maku on kuitenkin sellainen, jota en siedä, joten ei tälle Nestlé-konsernin unkarilaiselle tuotteelle armonpisteitä kuitenkaan heru.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani