Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé after eight levy 70%
Tuotteen Nestlé after eight levy 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Anja 09.02.2010
Ohut tumma suklaalevy. Ei mikään erikoinen maku.

Virve 18.09.2009
Tummaa litteää suklaata, jonka päällä kuvio. Kun suklaan taittaa, tuo se mieleen After Eight-suklaan, mutta se ei kuitenkaan ole sitä. Täytteenä minttua, joka kävelee käsi kädessä tumman suklaan kanssa. Suklaasta jää jälkimakua suuhun, samoin kun mintun maku viipyy suussa.

Jarkko 15.08.2009
Montakohan varianttia tästäkin tuotteesta pitää tehdä, ennen kuin ideat loppuvat? No tämä on sentään aika konservatiivinen muoto, kun on ihan vaan perinteisen suklaalevyn muotoinen. Suklaakin on tummaa, liekö ihan noin tummaa originaaleissa lätysköissä? Lainatakseni suomalaisen klassikkomuusikon Jean-Pierre Kuselan sanoja klassikkoesityksensä alkusanoista: Rakkaat levyjen ystävät... (lainaus päättyy) kuten ehkä olette jo lukeneet, olen aika kyllästynyt tähän tummasuklaaminttu-yhdistelmään. Mutta. Tässä levyssä on kyllä onnistuttu aika hyvin yhdistämään varsin tumma suklaa ja voimakas minttu tavalla, jossa kummankaan maun normaalisti ylilyönneiksi menevät ominaisuudet eivät tule esille. Tumma suklaa ei ole liian kitkerää eikä minttu ole liian pepsodenttiä. Bravissima. Mutta. Ei tämä yhdistelmä tällaisessakaan muodossa ihan saa minua kärrynpyöriä heittelemään (joka tietenkin muutoin onnistuisi), mutta kyllä tämän suklaan voin nimetä lajityyppinsä valioyksilöksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani