Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat
Tuotteen Nestlé kitkat valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 05.01.2015
Siitä onkin vuosia kun olen normi-kitkatia maistanut, onhan siitäkin aikaa kun tuote on Suomen markkinoilla nähty. Maistamani yksilö löytyi Tanskasta. Patukka on 45-grammaisen ja sisältää neljä pitkulaista vohvelitikkua. Kuorrutesuklaata on kaksi kolmannesta, ja se myös liimaa vohvelitikut toisiinsa levyksi. Vohvelien välissä on minimaaliset kerrokset ruskeaa kreemiä, jota ei maistanut lainkaan. Ei edes silloin kun erikseen kaivoin kreemiä maistettavaksi, täysin mautonta massaa... Myös vohveli tuntuu aika mauttomalta ja kuivalta. Maitosuklaa on makeaa ja aika vaaleaa, ihan ok, mutta ei millään tavalla pelasta kokonaisuutta. Kaksi pistettä on täysin riittävä, en kaipaa tätä takaisin Suomeen.

Miriam 04.08.2009
Ihanan crispya tosiaan. Hampaissa rahisee kunnolla. Suklaata saisi olla enemmän, jotenkin keksi tuntuu vievän suklaanmakua pois. Sanoisin ajan kultaavan muistot, mutta kyllä tämä silti hyvää perussuklaata on. Ei mikään nautinto, muttei pahaakaan. Aika mitäänsanomaton.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani