Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé Swiss dark chocolate
Tuotteen Nestlé Swiss dark chocolate valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Salla Elina Salo 18.02.2010
Tumma, vahva tuoksu. Hyvin paljon Fazerin taloussuklaan oloinen suklaa, joka on kuitenkin äärimmäisen sokerista. Sulaa liisterimäisesti. Mukavankokoinen palakoko. Tästä suklaasta en löytänyt tummalle suklaalle ominaisia piirteitä, kuten hedelmäisyyttä tai kitkerää paahteisuutta. Ällöttävä sokerisuus pilasi koko suklaan.

Mikko 18.02.2010
Pala on miellyttävän kokoinen ja sopivan ohut tummaksi suklaaksi. Tuoksu on tummalle suklaalle tyypillisen kaakaoinen, hentoa vaniljaisuutta ja makeutta myös aistittavissa. Puraisutuntuma on tosi napakka palan ohuudesta huolimatta. Ensimaku on vaniljainen ja sokerinen. Kaakaon kitkeryys ja paahteisuus tulee esille vasta pureskeltaessa. Suklaa olisi muuten erinomaista nautittavaksi, mutta maku on todella sokerinen enkä tarkoita tällä nyt makeutta vaan puhtaan sokerin makua. Pala ansaitsisi alemman arvosanan, mutta koska oli tummaa niin saa arvosanaksi tyydyttävän.

Elise P 18.02.2010
Sievä pala. Tulee mieleen kahvin kaverina "jälkiruuaksi" tarjottu suklaa. Kaakaoinen tuoksu. Suklaa napsahtaa reippaasti haukatessa. Suklaa sulaa hitaasti suuhun, eikä suutuntuma ole miellyttävä, sulaminen on jotenkin jauhoista. Yllättävän makeaa "tummaksi" suklaaksi.

Minna Hi 18.02.2010
Kaakaoinen tuoksu. Melko ohut, kova pala. Ei sula suuhun kovin hyvin. Tulee mieleen Van Houten kaakao. Mokkaista. Tässä on liikaa sokeria. Ylimakea kaakaomielikuva jää päälle.

Minna Hi 05.07.2009
Suklaa on tosi kovaa ja palat paksuja; tosi vaikea saada palaa irti levystä. Suklaa tuoksuu hyvin makealta jo kättelyssä näin tummaksi suklaaksi; tietää jo etukäteen, että sokeria on liikaa. Tosi kovaa myös hampaille. Kyllä, on tosi sokerista, maistuu myös vaniljalta. Ei kiitos enempää, tätä riittää tuo yksi maistiaispala. Liian imelää, pilattu hyvä tumma suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani