Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé butterfinger
Tuotteen Nestlé butterfinger valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Newcastle lad, Barclay 22.05.2016 : It's definitely my all time favorite, Butterfinger. Nothing can compare to the crispety, crunchety, peanut-buttery baR.
-Newcastle lad

suklaahirviö 30.10.2011 : Tässäpä varsinainen mysteerisuklaa! Eli siis suklaa, joka saa minut hämmentymään: pidänkö tästä vai en, mihin tämä sijoittuu suklaakartastossani? Butterfinger on päällystetty makoisalla suklaalla, mutta sisus on se yllätysmomentti tässä jutussa: lehtimäisen ohuita kerroksia - tai siltä ainakin vaikuttaa - krokantinomaista, kovaa toffeeta/kinuskia. Suuhun tämä sisus maistuu samaan aikaan kovalta ja rapealta. Sitä on helppo puraista, mutta suussa karamelliosuus muuttuu sitkaaksi ja kovaksi joutuessaan syljen kanssa kontaktiin. Hiukan sama tunne kuin Daimia söisi? Tällaista koostumusta en ole suomalaisessa suklaapatukassa koskaan havainnut. Tästä oikeasti huomaa tämän olevan "ulkomaalainen" suklaa - se nyt vain on yksinkertaisesti aivan erilainen kuin mitä kotoisat suklaamme. Pidän tästä ensituntumasta - suussa pitemmän aikaa oltuaan herkku muuttuu jotenkin omituisen kovaksi.. Yhden patukan tätä ainakin söi helposti.

NEo 25.12.2006 : Hmm. Itse en osaa ottaa kantaa rasvaisuuteen. Minusta sitä ei tässä ole, tosin kuin monissa Hersheyn suklaissa. Ihan mukava pähkinäinen maku ja suklaakuorrutus vielä parantaa. Kelpaisi kylla silloin tällöin herkutteluun, jos vain olisi helpommin saatavilla

LaLaine Vergara Paras 14.04.2006 : Tällästä pitäs löytyy joka paikasta! Tää on parasta mitä oon koskaan syöny ihan oikeesti.. paitsi tuntu jotenki rasvaselta en tiiä.. mutt muutan pois suomesta ja nään sitten tästä unta.. Siis oikeesti

MIe 14.04.2006
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani