Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé butterfinger
Tuotteen Nestlé butterfinger valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 05.10.2016
Tämmöinen patukka löytyi kaupasta, niin testattavahan tätä amerikkalaista on. Yleensä sen seudun suklaat eivät ole viehättäneet, joten saa nähdä, kuinka tämän käy. Ulkonäöllisesti ainakin ankean näköinen maitosuklaakuorrutteinen patukka. Sisältö on jotain kovaa maapähkinänmakuista ja oranssia juttua, joka tuntuu sokeriselta, mutta maistuu yllättävän suolaiselta ja voimakkaasti maapähkinävoilta. Rasvainen suklaa ei juuri maistu. Tartttuu hampaisiin kuin Daim. Hyvin erikoinen tuttavuus. Ei tämä pahaa ole ja ehdottomasti maistamisen arvoinen, mutta ei eksyisi kyllä ostoskoriini toiste.

Jenni V 19.02.2016
Hui, patukan nimi pelottaa jo etukäteen, mikähän margariinipökäle tänne kätkeytyy... Onneksi (tällä kertaa) nimellä taidettiinkin viitata maapähkinävoihin, ja sekin oli patukassa jännänä rohisevana ja murenevana sokeritäytteenä, vähän kuin daimin, halvan ja malteserpallo-täytteen välimuotona. 54-grammainen patukka täyttääkin kaikki sokerinhimoisen toiveet, makeutta piisaa yli äyräiden. Päällä on ohut kerros rasvaisen oloista suklaata, mutta se jää kyllä maun suhteen täysin paitsioon, varsinkin kun hampaisiin alkaa "tallautua" tahmaista täytettä koko ajan enemmän. Maapähkinävoin maku on tässä ehkä siedettävämpi kuin yleensä, mutta silti en tykkää lainkaan patukan järkyttävästä sokerin määrästä enkä myöskään sen sottaavuudesta. Ja voisi ne jenkit välillä muutakin kokeilla mausteeksi kuin pähkinävoita...

Olli P 15.07.2013
Käären kun avaa niin tulee heti voimakas snickers-patukan tuoksu eli toffeepähkinämäinen. Litteähkö patukka maitosuklaalla kuorrutettuna. Ensi puraisu yllättää kovuudellansa. On rapea, murenee pahoin. Suklaakuori on ohutta ja sisällä kovaa karamellin sekä pähkinän sekoitusta joka jää ikävällä tavalla ohuesti hampaisiin kiinni. Suklaa ei juurikaan tule makuna esiin vaan aluksi tulee todella makean karamellin maku suuhun. Makuun tulee kuitenkin suolaisuus enemmän ja enemmän esiin syödessä, joka jää jälkimauksi. Tuote on hieman erikoinen. Vaikka makea ja suolaisuus allekirjoittaneelle makumaailmana sopiikin niin tässä molemmat ovat niin voimakkaita että meni hieman yli. Lisäksi sotkuisuus syödessä (muruja joka puolella!) laskee arvosanaa.

Salla Elina Salo 31.07.2008
Pähkinäinen tuoksu. Lehdykkämäisesti halkeileva maapähkinävoilta maistuva sisus. Koostumus tuo mieleeni halvan. Siis sellaisen herkun, jota saa Lähi-Idästä. Sopivan suolainen, suklaata mukavasti. Eihän tästä voi olla pitämättä. Kovin suklainen jälkimaku tässä ei tosin ole, mutta annettakoon se anteeksi kaiken tämän rasvan, sokerin ja pähkinän valloittavan sekoituksen vuoksi.

Antti M 17.05.2007
Karmaiseva kokemus. Sokerinen/rasvainen köntti, jonka maisteleminen tyssäsi ensimmäiseen puraisuun. Tämän rinnalla Snickerskin on herkkua (en kyllä sitäkään koskaan osta). Kaikkea ne jenkit keksii...

Jarkko 14.02.2006
Butterfinger on nimenä varsin tuttu makeinen monista amerikkalaisista elokuvista ja TV-sarjoista. Suomessa tätä ei kuitenkaan myydä, joten maistaminen on jäänyt tekemättä. Nyt kuitenkin sain työkaverin kautta käsiini patukallisen tätä klassikkoa. Kuten niin monesti aiemminkin: Hampaat kiinni vaan.

Patukka on kuorrutettu tutun hyvänmakuisella suklaalla. Ensipuraisu kertoo että tuote on kova. Suurin osa sisustasta on koostumukseltaan vähintään yhtä kovaa kun Daimin krokanttisisus, mutta maku ei ole sinnepäinkään. Tämä maistuu ihan Snickersiltä. Patukka murenee varsin helposti haukatessa. Maussa on pienenpieni aavistus mietoa kahvin makua. Tämä on ehdottomasti pureskeltavaa tavaraa, ei tällaista voi imeskellä. Pureskellessa kaiken muun liuettua suuhun jää pieni pallo edellämainittua kovaa sisusta, joka kuitenkin nyt on jo pehmennyt selvästi.

Olipas erikoinen tuttavuus. Vaikka vertasinkin patukkaa jo kahteen suomalaisille tutumpaan patukkaan, niin kyllä tämä melko omalaatuinen patukka kuitenkin on. Vastaavaa ei löydy Suomesta ainakaan vielä. Jäänkö sitten kaipaamaan tätä? En oikeastaan. Patukan rasvaisuus (nimensä mukaisesti), suolaisuus (tuntuu olevan tyypillistä useammillekin amerikkalaisille suklaille) ja muruisuus eivät saa minua vuodattamaan kaipuun kyyneleitä. Ihan hauska patukka maistettavaksi, mutta hyllyyn tämä jäisi, vaikka tätä myytäisiin lähikaupoissa täällä kotinurkillakin.

Susanna K 14.02.2006
Jaahans, kovaa kuin kivi ja nimenä Butterfinger... Ihan kuin kovettunutta sokeria söis jossa makuvivahteena suolapähkinä ja kaiken lisäksi kaikki tarttuu jämäkästi hampaisiin. Suklaata tässä on tosi ohut kerros päällä ja alla heti tuo sokerimöhkälepläjäys. En ihmettele jos amerikkalaiset tykkää tästä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani