Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé Swiss white chocolate
Tuotteen Nestlé Swiss white chocolate valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Mikko 18.02.2010
Pala on miellyttävän kokoinen ja sopivan ohut. Tuoksu on hennon valkoinen, pientä makeutta myös aistittavissa. Suuhun laitettaessa tulee välittömästi valkosuklaan maku esiin, joka muistuttaa hyvin paljon Kinderin suklaamunien makua. Pala sulaa suhteellisen nopeasti ja mikä parasta "valaan rasvaa" ei jää kitalakea rasvoittamaan. Pureskeltaessa suklaasta jää hampaisiin ikävän tahmea liisteri, jonka liukeneminen kestää harmittavan pitkään. Muuten ihan miellyttävä valkeasuklainen kokemus.

Elise P 18.02.2010
Vaalea, sievä pala, vanilliininen tuoksu. Tyypillinen valkoinen suklaa, sulaa nopeasti suuhun. Jättää hunajaisen/ voimaisen jälkimaun, mutta ei tyypillistä valkoisen suklaan rasvakerrosta kuitenkaan. Tulee mieleen Kinder.

Minna Hi 18.02.2010
Vaalean suklaan mieto tuoksu. Vaniljaista, aavistus toffeeta. Hyvää imeskeltäessä, ei kovin rasvaista. Yleensä valkoiset suklaat ovat ihan yli imelän makeita, mutta tämä on siedettävä. Kun pitkään imeskelee, maistuu jopa hunajaiselta.

Salla Elina Salo 24.03.2009
Laadukasta valkosuklaata Sveitsistä. 400g levy, jota olen nähnyt myytävän vain lentokentillä. Tämä valkosuklaa ohittaa kaikki maailman valkosuklaat, vaikka muutaman olen ehtinyt jo julistaa valkosuklaakuninkaallisiksi. Täyteläistä, kermaista, sulaa äärimmäisen pehmeästi ja nautinnollisesti. Tässä valkosuklaassa ei ole mitään merkkiä valkosuklaiden kompastuskivistä, kovasta lohkeilevuudesta, jauhoisuudesta, voimaisuudesta tai rasvaisesta tuoksusta. Paksu, mutta sopivan levyinen palakoko täyttää suun taivaallisilla aromeillaan. Lähimmät ostopaikat (Helsinki-Vantaan jälkeen) taitavat olla suureksi harmiksi Kööpenhaminan lentokentällä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani