Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat senses patukka
Tuotteen Nestlé kitkat senses patukka valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Olli P 03.08.2013
Viiteen osaan jaettu 31g maitosuklaapatukka. Maitosuklaa kuorrute, jossa on tasainen pohja jonka päällä tornimainen osuus. Pohjalla kitkatista tuttu vohveli ja torniosa on täytetty pähkinänougatilla. Tuoksu on hieman tunkkainen. Tuote on aluksi rapea, mutta muuttuu nopeasti nougatmaisen pehmeäksi. Alussa maut ovat alussa todella mietoja, ei juurikaan erota mitään erikoista. Pähkinänougat tulee viiveellä ensiksi, sitten makeus joka kantaa jälkimakuun asti. Kiva koostumus tässä on, mutta maut ovat turhan heikkoja. Kyllähän tätä syö, mutta ei tämä ostoslistalle pääse. Kakkosen ja kolmoseen väliin tämä menee, mutta kakkonen tuntuu hieman liian ankaralta...

Jarkko 11.04.2009
Perinteistä KitKatia kapeampi vohvelisuklaa ei ole niin vohvelinen kuin isoveljensä. En tiedä onko tätä Senses-sarjaa aikomus tehdä laajemminkin, mutta ainakin tässä patukassa maussa tuntuu runsas pähkinäjauhon ja nougatin maku ja se alkaa jo ensimmäisen haukkupalan jälkeen tökkimään. Pari palasta kuitenkin vielä menee kurkusta alas, mutta tuomio on selvä, tämä ei toista kertaa käsiini tartu.

Susanna K 11.04.2009
Kitkat suklaapatukka joka on muodoltaan pitkähkö ja sisältää 5 suklaapalaa. Suklaa on hieman makeampaa kuin normaali Kitkat tai ainakin itse maistan niin vaikka voikin olla että suklaa on tasan samaa kuin siinä tavispatukassa. Keksiä löytyy ihan hyvänlaisesti ja täytteen seassa jonkinlainen cremeosuus jossa kenties pitäisi olla pähkinää mutta itse en ainakaan maista sitä kuin erittäin hienona koostumuksena, onko sitten murskattu ja sekoitettu tuohon cremeen. Ihan ok patukka kokonaisuudessaan tosin ehkä hieman liian makea ollakseen just oikean hyvää.

Salla Elina Salo 20.12.2008
Kärjestään litistetty vuorijonopatukka. Muistuttaa hyvin paljon Mars Delightia, mutta tämä patukka on kevyempi, ilmavampi ja huomattavasti pähkinäisemmän makuinen. Rapea vohveli tuo ryhtiä muuten höttöiseen koostumukseen. Vuorenhuipun sisällä on hasselpähkinäkreemiä, joka on melko makeaa. Nopeaan ja pieneen suklaanälkään, jos pitää pähkinästä ja ylimakeudesta.

Antti M 22.11.2008
Taas yksi 'senseless' versio Kitkat-patukasta eli viisipalainen hasselkreemivohvelinen (31g) tällä kertaa. Pidän alkuperäisestä Kitkatista ja vohvelista mutta tässä suklaata on enemmän ja vohvelia vähemmän sekä nugaamainen ote hieman laimentamassa innostusta. Hyvin syötävää muttei mikään suosikkilistalle pääsevä ilmestys kuitenkaan...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani