Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé Wonka caramel chew
Tuotteen Nestlé Wonka caramel chew valmistusmaa on Australia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 29.10.2008
Todella jämäkkä maitosuklainen patukka jonka täytteenä tiivis ja jankkimainen karamellitäyte. Hampaat ja leuat saa todellakin työskennellä tämän tuotteen parissa joten heikkohampaiset varokoot. Suklaa maistuu ihan tavalliselle "jenkkimäiselle" suklaalle (ei ihan Hersey`sin) vaikka patukan käärepaperissa lukeekin made in Australia.Täyte suklaassa maistuu hieman normaalia karamelliseosta sokerisemmalle mutta antaa silti ihan oivan säväyksen suklaalle. Huonoa oikeastaan koko patukassa on tuo liiallinen kovuus koko koostumuksessa mutta ehkäpä se on suunniteltu silleesti. Ei kuitenkaan kuulu suklaisiin jota tulisi ostettua kaupasta jos tätä myytäisiin Suomessa.

Jarkko 29.10.2008
Suklaatoffee-patukka Aussien malliin. Tämän jankkimaisuudesta varoiteltiin, eikä turhaan. Heikommat paikat takuulla irtoavat hampaista tätä pureskellessa, joten pidättäydyn itsekin oikealla suunpuoliskolla... Ohuen suklaakuoren makua ei huomaa missään vaiheessa. Sen sijaan paksun ja sitkeän toffeen maun huomaa ja tällä kertaa se ei ole kovinkaan hyvä asia. Tämä toffee on niitä pähkinänmakuisia versioita, juuri niitä, joista minä en pidä. Maku on jotenkin ummehtunut. Jali ja suklaatehdas -Wonkan nimellä myyminen viittaisi lapsiin kohderyhmänä, mutta ei kai lasten(kaan) hampaat näitä kestä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani