Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky cookie dough
Tuotteen Nestlé kitkat chunky cookie dough valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 22.05.2017
Ruotsista tuli tällainenkin variantti bongattua. eli 42g kahteen osaan jaetussa paksussa vohvelipatukassa on 21,9% keksitaikinan makuista täytettä sisällä. Maitosuklaata on 60,9% eli ihan järkyttävän paksulti, minusta alkaa mennä jo liiallisuuksiin, varsinkin kun se suklaa on erittäin makeaa... Kuvan mukaan keksitaikinatäyte olisi erillisenä paksuna kerroksena suoraan suklaan alla, ja sen alla on sitten vohvelia ja välissä ohuelti kaakaokreemiä. Itse en kyllä rakennetta havainnut syödessäni, havaitsin vaan järkyttävän teollisen "keksitaikinan" maun ja ennen kaikkea korvista tursuavan ylimakeuden. Kakkonen juuri ja juuri.

Jarkko 30.10.2008
Onko keksimestari ollut laiskana, kun ei ole saanut vohvelipatukan keksitaikinaa paistettua, vai mistä on kyse? No, onhan tuota keksitaikinaa jäätelössäkin tarjottu, joten ei idea ihan vieras ole. Nämä isot KitKatit on yleensä maukkaita ja näissä on runsaasti suklaata vohvelin ympärillä. Suklaata tässäkin on hyvin, mutta tuo raaka keksitaikina ei ole kovin kummoista. Se on rasvaisen ja sokerisen oloista ja lähes pilaa kokonaisuuden. Ainakin se peittää suklaan maun aika tehokkaasti. Kyllähän tätä mussuttelee, mutta ei mikään suurempi nautinto.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani