Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé milkybar cookies
Tuotteen Nestlé milkybar cookies valmistusmaa on Australia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jarkko 11.10.2008
Voin jo ennakkoon aavistaa, millainen fiasko “maidon ja keksin” yhdistäminen suklaalevyssä on, kun mukana ei ole kaakaota lainkaan. Puraisen palasen levystä ja kas, huomaan olevani oikeassa. Tämä on runsaalla kädellä vanilja-/vaniliinimaustettua ylimakeaa valkosuklaata, jonka sekaan on heitetty tummia ja pehmeähköjä keksinpalasia. En tiedä tarkalleen kummasta aineksesta tuo ällörasvaisuus tulee, mutta sitä riittää. Täytyy myöntää, etä mutustellessa tätä tulee hetkiä, jolloin kokonaisuus ei olekaan ihan karmeimmasta päästä, mutta ne hetket menevät nopeasti ohi.

Antti M 10.09.2008
Valkosuklainen pieni levy; voimaisen ja makean 'suklaan' seassa suklaakeksin murusia. Ikävä kyllä tämä ei riitä pelastamaan öklöä tuotetta vaan kokonaisuus on todella onnetonta. Kai tätä joku valkosuklaan ystävä jopa söisikin mielellään mutta en minä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani