Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé baby Ruth
Tuotteen Nestlé baby Ruth valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

suklaahirviö 30.10.2011 : Kolmonen on iso numero minulta, joka en ole Snickersin ystävä. Baby Ruth on kuitenkin Ihan Eri Juttu: se maistuu pehmeämmältä kuin Snickers, helpommin syötävältä. Hampaat eivät joudu jyystämään niin paljon, olisikohan tämä vähemmän sitkeää...? Horjun oikeasti kolmosen ja nelosen välimaastossa...

NEo 27.06.2008 : Aivan loistava suklaa ykisnkertaisesti! Muistuttaa kyllä Snickersiä, mutta mielestäni tämä on aivan oma lukunsa. Päällimäisenä makuna on aito paahdettu maapähkinä joka leikkaa mukavasti "jankki" täytteen makeutta ja kuorrutesuklaa iskee vielä pisteen i:n päälle. En kyllä löydä suolaisuutta tästä. Yksinkertaisesti onnistunut ja loistava patukka, jota toivoisi löytyvän Suomesta paremminkin (pari liikettä pääkaupunkiseudulla vain)

baby girl 27.04.2007 : parasta suklaapatukkaa ikinä!!!!! paljon parempaa kun joku snickers!!!!!! mmmm....saa nykyään suomesta.

Niya 14.04.2006
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani