Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé baby Ruth
Tuotteen Nestlé baby Ruth valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 10.02.2017
Snickersille tuoksuva patukka. Amerikkalaiset kyllä tunkevat noita maapähkinöitä ihan joka paikkaan. Jämäkkä patukka, joka on mukavan pureskeltava. Hieman koostumukseltaan erilainen kuin snickers, jollain tapaa miellyttävämpi, mutta maku on aika sama. Makeutta on sopivasti, samoin maut ovat balanssissa. En ehkä ostaisi toiste, mutta yllättävän hyvä tämmöiseksi maapähkinäpatukaksi.

Jenni V 19.02.2016
Tuhdin kokoinen, 60-grammainen patukka on kuin Nestlen vastine Snickersille. Patukka on vaan muodoltaan pitkulaisempi ja ohuempi, sekä toffee on paksumpaa ja sitä on suhteessa vähemmän, maapähkinä ehkä hiukan rouheisempana ja sijoiteltuna muhkuraisesti kuorrutteen alle. Nougatissa on myös aavistus enemmän teollista maapähkinävoin makua, mistä en niin välitä. Pähkinän sijoittelu toimii minusta snickersissä paremmin, nyt kuorrutteen joukossa rouhe tuntuu kuivalta ja tipahtelee sinne tänne syödessä. Kyllä edelleen snickers vie voiton sekä maussa että rakenteessa, mutta ihan ok tämäkin on.

Minna Hi 14.08.2008
Tuhti jättipatukka (60g). Tuoksuu voimakkaan suolapähkinäiseltä. Maistuu kuten Snickers: löytyy toffeeta ja nougatia. Pähkinä maistuu mukavan suolaiselta, ovat puolikkaita. Sopivan makea kuitenkin. Suklaakerros on ohut, kuten tällaisissa patukoissa yleensä. Hyvää.

Salla Elina Salo 19.05.2007
Hyvin runsaasti pähkinää sisältävä patukkasuklaa. Sisältä törkeän suolaista. Suklaata on kiitettävästi. Suolainen suklaa on tosi kaukana omista herkuistani.

Antti M 17.04.2007
Pikkuisesta K-kaupasta löytyi lähes parin euron hintainen 60-grammainen pötkö. Aika pliisu maitosuklainen maku mutta parempi ja muhkeampi tämä on kuin esim. samankaltainen Snickers. Vähemmän makea ainakin. Voisin jopa ostaa useamminkin, jos hinnasta sovitaan...;-)

Susanna K 15.11.2005
Suolapähkinälle tuoksuva maitosuklaapatukka, josta tulee heti Snickers mieleen. Palaa puraistessa sisältö on juuri samanlainen kuin Snickersissä, ehkä hieman vähemmän toffeeta tässä patukassa, mutta se ei patukkaa pahenna, päinvastoin.

Jarkko 10.11.2005
Tämähän on kuin kopio Snickersistä. Maku on niin lähellä Snickersiä, että minun mielestäni voitaisiin jo puhua plagioinnista. Snick... eikun siis tämä Baby Ruth -patukka on varsin herkullinen ja ruokaisa patukka. Jos hinta olisi vastaavaa kilpailijaansa halvempi, niin ilman muuta tätä ostaisin. Tämä siis siinä tapauksessa, että tätä myytäisiin Suomessa. Näyte oli toimitettu maisteltavaksi rapakon takaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani