Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini eskimo mansikka
Tuotteen Nestlé pingviini eskimo mansikka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Kaakaolehmä 25.09.2012 : Kyllä näitä (tai siis näiden ihan saman näköisiä kilpailijoita) joskus sellaisen monipakkauksen voi ostaa ja vetää monta putkeen, mutta muuten nämä ovat aika turhia kun ovat niin ärrrrsyttävän pieniä!

Nalle 29.06.2012 : En oo koskaan erityisemmin välittänyt mansikkajäätelöstä, mutta mansikkaeskimossa se toimii. Jäätelön kuorrute on tosi ohut, mutta ei nyt sitä jäätelöäkään hurjasti ole, joten suhteet on ok. Tämä sopii loistavasti pieneksi jälkkäriksi. Perinteinen ja maistuva.

Spiral 27.02.2011

Miia 18.01.2011 : Itselleni Eskimopuikot ovat jääneet mieleen lähinnä koulun hernekeittopäivistä, jolloin hernekeiton jälkeen sai aina Eskimopuikon. Kun muuten ei Eskimoita ole tullut syötyä, niin tämän nähtyä piti käydä hakemassa lähikaupasta mansikka-Eskimo. Puikko on edelleen samannäköinen kuin lapsuusmuistoissa, eli pieni. Suklaata on aivan liian vähän. Mansikkajäätelö maistuu jotenkin teolliselle ja vähän esanssiselle, ei lainkaan herkulliselle kermajäätelölle, yök! En tykkää, tosin en muutenkaan ole mansikkajäätelön suurin ystävä. Eskimopuikot saavat jäädä lillumaan lapsuuden nostalgioihin ja juurikin nostalgiasta tulee tuo yksi piste.

heiska 09.07.2008 : En ole ikinä ymmärtänyt näiden eskimoiden päälle.. tylsiä jäätelöitä. Suklaaversio ehkä vielä jotenkin menettelee...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani