Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic perinteinen
Tuotteen Nestlé pingviini classic perinteinen valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 09.07.2008
No johan on pomminkestävä suklaakuori osattu tehdä jätskille. Ulommaisena maitosuklaakerros, sen alla valkosuklaakerros ja alimmaisena ennen vaniljajäätelöä on sitten tummasuklaakerros. Tässä pitää jo tehdä töitä että pääsee pintaa syvemmälle. Kun pienen työn vaivan jaksaa nähdä, niin vaiva palkitaan herkullisella kokonaisuudella, jossa suklaata riittää. Kertakaikkisen mahtava kokonaisuus. Jos jotakin pientä vielä saisi toivoa, niin esimerkiksi pieni toffeeraita vaniljajäätelön seassa antaisi sillekin vähän eloa... mutta erittäin hyvä näinkin.

Antti M 01.06.2008
Sopivan kokoinen puikko, jossa todella paksu tuplakuori - sisempi valkosuklaata ja päällä herkullista maitosuklaata. Jotain vielä puhutaan kolmannesta suklaakuorrutteesta mutta se on integroitu saumattomasti kokonaisuuteen. Oikeastaan on ihan hyvä, ettei jäätelö ole suklaista vaan ihan vaniljakermaista, koska kuoren paksuus mukavasti tasapainottuu näin. Ei tämä turhaan ole klassisen perinteinen, koska mitään pahaa sanottavaa ei todellakaan tule mieleen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani