Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé orion deli ořísková
Tuotteen Nestlé orion deli ořísková valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 29.01.2019
35g pikkupatukka, joka muistuttaa vähän milky waytä. Suklaata on pinnalla hyvin ohuelti, ja sisällä on sitten valkoista nougatmaista täytettä, jonka joukossa on mukavasti kokonaisia hasselpähkinöitä. Tämä olisi voinut olla tällaisenaan hyvää (pähkinät ovat tosi kiva lisä) mutta oi miksi tähän on pitänyt tunkea järkyttävän makea juokseva karamellikerros täytteen yläpintaan? Se laski pisteet kakkoseen.

Antti M 08.04.2008
Tumma suklaapäällinen, sisällä vaaleaa ja kuivakkaa pähkinämömmöä. Maistuu maapähkinälle mutta pitäisi olla hasselpähkinää ilmeisesti kuitenkin. Ihan syötävää jopa - jos on nälkä - mutta ei nautinnollinen yhdistelmä. Onneksi on vain 35 grammainen eli saa tämän tosiaan nälissään naamaansa kiskottua. Ei Deli-valikoiman parhaimmistoa todellakaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani