Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé orion ledové kastany originál 40%
Tuotteen Nestlé orion ledové kastany originál 40% valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Jenni V 31.01.2019
50g patukka, jossa kuorrutteena on 40-prossaista "tummaa" suklaata ja sisällä kaakaotryffelimäistä täytettä. Kokonaisuutena maku on melkein täsmälleen kuin Pandan suklaatryffeli-konvehdista, ehkä kourrutesuklaa on asteen tummempaa. Hyvin makeaa on täyte, ja rakenteeltaan rakeista. Sileällä ja vähän tummemmalla, vähemmän makeammalla täytteellä tämä olisi ansainnut ilman muuta kolmosen, nyt taidan jättää makeuden takia juuri ja juuri kakkosen puolelle.

Antti M 01.04.2008
Hieman järeämpi 50g patukka, jossa neljä isoa palaa. Selkeästi tummempaa suklaata (40%) ja tuoksu on kaakaoinen sekä voimainen, kuten makukin. Kastanjatäyte on hyvin miellyttävä sekä pehmeä; en kyllä tunnistaisi, jos en tietäisi, mitä se pitää sisällään. Hyvin samankaltainen Leaf Budapest-konvehtien kanssa eli itse en söisi montaakaan kerralla mutta silti tämä on mukava nautiskelusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani