Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé orion kofila
Tuotteen Nestlé orion kofila valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 26.12.2018
35 pikkupatukka, jossa on yksinkertaisia ohuita paloja. Päällä on maitosuklaata 50% ja sitten 50% kahvinmakuista karamellitäytettä. Suklaa on heikkoa, vaaleaa, sokerista, ruman väristä. Sisällä oleva täyte on ihan ok, tulee Fasun cappuccino-konvehti mieleen, mutta sekin todella makeaa, eikä sovi kyllä päälisuklaan kaveriksi yhtään... Tummalla hyvällä suklaalla olisi ollut huomattavasti parempaa. Heikko kakkonen.

Antti M 31.03.2008
Kuusi pientä palaa 35g patukassa, jossa suklaa (25%) hyvin pliisun makuista. Tuoksu vielä menettelee mutta suussa pala nopeasti sulaa ja sisältä paljastuu pehmeää mömmöä, joka on pahaa. Tsekkiläistä tuoteselostetta sen kummemmin ymmärtämättä totean, että jos tässä kahvia tosiaan on, niin hyvin, hyvin, hyvin huonoa se on laadultaan. Sielläpäin löytyy jotain kolajuomaakin samalla nimellä ja sekin on kuulemma hyvin, hyvin, hyvin pahaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani