Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé lion pop choc
Tuotteen Nestlé lion pop choc valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 30.03.2009
En muista yhtään, miltä Lion-patukka maistuu, joten ihan tyhjältä pöydältä lähdetään. Suurehkoissa ja sekalaisenmuotoisissa palluroissa tuntuu olevan vohvelirakenne ja vohvelikerrosten väleissä on jotain, joka ei maistu miltään ja pinnalla on sitten maitosuklaata. Kokonaisuus jää aika tylsäksi, jos odottaa tuotteelta muuta kuin vohvelia ja suklaata. Mitään vikaa maussa ei varsinaisesti ole, mutta tämä kaipaisi jotain lisää, että pääsisi tällaistan napostelupussukoiden ylimpään aateliin. Uudelleensuljettavasta pussista saa ehdottomasti moraalisen lisäpisteen.

Meeri 30.03.2008
Kivoja pieniä palleroita, joista kuitenkin puuttuu kokonaan lion-patukkaan kuuluva toffee. Suklaa ja vohveli toimivat hyvin yhdessä ja maistuvat hyvin sokerisilta, mutta mielestäni näitä ei voi nimittää lioniksi ilman sitä puuttuvaa toffeeta.

Antti M 26.03.2008
Lion-patukassa loistava ominaisuus on se sitkeys ja näistä pelleteistä se puuttuu tyystin. Nappulat ovat hyvinkin erikokoisia ja vaikka sitkeys puuttuukin, niin jollain tavalla nämä ovat ihan mainioita mutusteltavia vaikka linkki alkuperäiseen tuotteeseen jääkin huomaamatta sokkomaistajalta. Maitosuklaa on pätevää ja pienet maissimurut tuovat sävyä siihen. 140g pussi on riittoisa ja jos sisukseen saisi sitä tuttua sitkeyttä hitusen, niin olisin valmis sijoittamaan tämän tuotteen listoillani kärkisijoille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani