Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky cappuccino
Tuotteen Nestlé kitkat chunky cappuccino valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Antti K 12.03.2008
Paksu patukka joka maistuu suklaalle ja kahvi tulee mukavasti jälkiaromina, kahvin ja suklaan yhdistelmän ystäville aivan ehdoton kokemus. Itse tykkään suklaisuudesta ja kahvikin menettelee kun se ei ole liian voimakkaasti läsnä.

Jarkko 02.03.2008
Kahvin maku on havaittavissa jo tuoksussa ja maussa se tietenkin on vielä selkeämmin esillä. Näissä isoissa KitKateissa on se hyvä puoli, että näissä suklaata on runsaasti vohvelin ja muun täytteen ympärillä. Kahv.. eikun cappuccinon maku on tässä varsin tyypillinen ja samankaltainen kuin monessa muussa tuotteessa. Olisin toivonut jo vaihtelua siihen. Onneksi maku ei kuitenkaan ole liian voimakas. Ihan jees, mutta mielummin ottaisin erillisinä kupillisen maitokahvia ja vohvelisuklaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani