Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat pop choc
Tuotteen Nestlé kitkat pop choc valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vohvelisuklaat.
 

Antti M 26.03.2008
Pieniä nopan muotoisia suupaloja 140g pussissa. Ikävä kyllä tämän tuotteen, kuten monen muunkin samankaltaisen variantin, kohdalla alkuperäinen koostumus muuttuu ratkaisevasti. Vohvelin ja suklaan suhde on väärä ja alkuperäisen ohuen palkin ollessa omaan makuuni, tämä on liian suklainen eikä suklaa ole hääviä... Helppoa on kuitenkin heitellä kuutiot kitusiin ihan huomaamatta ja se kai on alkuperäinen tarkoituskin ollut suunnittelijoilla.

Susanna K 07.03.2008
Jo odottelinkin markkinoille KitKat patukasta snackversiota pussissa. Koostumus ja maku on ihan sama kuin orginaalissa KitKat-patukassa tosin muoto näissä snackpalleroissa on sellainen noppakuution mallinen. Suklaata on mielestäni sopivan muhevasti keksitäytteen ympärillä kuten itse patukkaversiossa. Toimii loistavasti mun suklaamakuuni ja ehottomasti yks parhaista snackpalleroista.

Jarkko 06.03.2008
Heh, bulgarialaisella KitKat-tehtaalla on ollut insinöörit superlaiskalla päällä: Ne on pätkineet pieniä KitKatteja kuution muotoisiksi ja sitten kuorruttaneet ne runsaalla suklaalla, jotta ne ei näyttäis ihan just pätkityltä KitKatilta. I've got news for you: Kyllä ne edelleen näyttää kuutioilta!

Noniin, sitten maku. Koostumus on sellainen kuin se KitKatissa on, vaikka suklaata onkin vähän reilummin kuin normituotteessa. Joku pieni sivumaku suklaassa kuitenkin on. Se on aavistuksen sitruunainen tms, joten tulee mieleen, että onko siivojalla Ajaxia päässyt plörähtämään suklaasoossiin... Oli miten oli, ihan ok tuote, mutta kovin makea. Menettelee, mutta ei missään nimessä parhaasta päästä tässä tuotelajissa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani