Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé caramac
Tuotteen Nestlé caramac valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 26.12.2015
En ole ihan varma voiko tätä laskea suklaatuotteeksi, koska varsinaisesti se ei sisällä lainkaan kaakaota... Rasvaa on kyllä runsaasti, mutta se tulee muista lähteistä kuin kaakaosta, ja valkosuklaata muistuttavassa tuotteessa ei tietenkään kaakaomassaa tai -jauhetta ole. Suklainen rakenne ja makukin tässä kyllä on, 30-grammainen patukka on erittäin ohut ja tykkään kovasti sen formaatista. Makeutta on erittäin runsaasti, joten ohuet palat ja pieni grammakoko ovat molemmat paikallaan. Makeudessa on selkeä kermakaramellimainen maku, tulee mieleen itse tehty kermatoffee. Pienenä määränä minulle maistuva patukka, kivan erilainen ja vie varmasti makeanhimon. Vähän kuin toffeeta suklaisemmassa muodossa.

Minna Hi 09.02.2008
Valkosuklaata, tuoksuu Omar-toffeekarkeilta. Palat on ohuita. Vähän jauhomainen rakenne. Maistuu pääsiäismunasuklaalta; itseasiassa kindersuklaan valkoiselta osuudelta. Ei kehuttavaa, maku on hyvin makea ja mitäänsanomaton. En yhtään ihmettele, että tätä ei tuoda Suomeen...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani