Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat caramel
Tuotteen Nestlé kitkat caramel valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,58 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Elina 16.04.2008
Tuoksuu voimakkaasti kahville. Tuoksu on voimakas muttei teennäinen. Tässä en tavoita sitä makeutta, jota toivon suklaassa oleva. Saan kielen päälle jopa hieman suolaisen makuvivahteen. Maku on tympeähkö, mutta rapeudesta plussaa.

Salla Elina Salo 16.04.2008
Vahvasti toffeinen maku ensisuutuntumasta jälkimakuun. Valkoruskearaidallinen kaksirivinen KitKat-patukka on pehmeämpi koostumukseltaan kuin originaali KitKat. Hyvin maistuva vohvelisuklaa.

Päivi 06.03.2008
Upea rasia, kaunis. Sisältä paljastuu 2 patukkaa paperissa. Paperia repiessä auki tuoksahtaa toffeen tuoksu, joka tuntuu muuttuvan kahvin tuoksuksi. Maitosuklaata, jossa on valkoisia raitoja. Ensimaku kermainen kuin kahvikerma. Aika makeaa. Jälkimaku hieman tahmea. Tästäkin voisi sanoa samaa, että moni kakku päältä kaunis. Sisältö ei ollut niin kaunista kuin ulkoisesta olisi voinut päätellä.

Jarkko 28.02.2008
Kivan marmorikuvioisen pinnan alle kätkeytyy hieman kahvin ja kenties tiramisun makua. Suklaata on juuri ja juuri riittävästi, jotta vohveli ei jää liian kuivaksi, mutta vain nipin napin. Missä caramel, hä?

Sanna K 28.02.2008
Pistävä voin maku tuli nenään ennen kuin kerkesin maistaakaan. Ja maku seuraa kyllä perässä. Valkosuklaalla raidoitettuun maitosuklaaseen on varmaankin lorahtanut ylimääräinen kilo rasvaa ja hyvä vohvelitäyte ei riitä pelastamaan makua. Jälkimakukin on hieman tunkkainen. Ehkä tästä tykkäisi jos voin mausta tykkäisi, minulle tuo oli liikaa.

Tapani H 28.02.2008
Omituinen maku, en pitänyt erityisesti. Tavallinen Kit Kat parempaa. Näyttää paremmalta kuin maistuu. Sinänsä suklaan keksi rapeaa ja hyvää.

Janne J 28.02.2008
Tuoksu on melko luotaantyöntävä ja valitettavasti sama linja jatkuu myös maussa. Tässä KitKatin oloisessa patukassa on myös kummallinen yhdistelmä rasvaisuutta ja keksimäistä kuohkeutta, ihan kuin se ei tietäisi mitä olla. Tai siis sen tekijät eivät tiedä.

Susanna K 28.02.2008
Palasesta tunnistan suklaan KitKatiksi. Suklaa tuoksahtaa kermaliköörille mikä saa niskakarvat nousemaan pystyyn. Maun puolestakin suklaa antaa tyrmäävän olemuksen, jotain metallista ja käynyttä likööriä. Yksi pala riittää.

Kaarina 28.02.2008
Suklaa pehmeää, vohveli tuo siihen sopivaa rapeutta mutta maku/mauste hyvää vai pahaa...hmm...ehkä sittenkin hyvää.

Satu 28.02.2008
Seepra-raidoilla tuunattua KitKattia. Odotukset maito- ja valkosuklaan sekoituksen nähtyäni olivat korkealla, mutta mikä pettymys. Maku on hyvin lähellä kosteaa tuoksua, joka kuumana kesäpäivänä lemahtaa jätekatoksesta.

Antti H 28.02.2008
Tuttua KitKat:ia vaaleilla raidoilla. En saa päähäni, mikä on tämä voinen maku. Se oikeastaan pilaa koko suklaan.

Kai 28.02.2008
Keksisuklaa, joka tuoksuu voimakkaasti "kahvilta" mutta maku onkin sitten vaimeampi eikä maistu selkeästi oikein miltään. Jälkimakuakaan ei juuri ole. Rakenne on hyvä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani