Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat tantalizing luxury apple
Tuotteen Nestlé kitkat tantalizing luxury apple valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 09.05.2008
Paketissa lukee KitKat, mutta muita ymmärrettäviä kirjaimia tässä japanilaispatukassa ei sitten olekaan. Maitosuklaapintainen patukka tuoksuu aikalailla banaanille, joka hieman hämmentää, kun tämän pitäisi kuitenkin kuvan perusteella olla omenaa. Yllättävän pehmeän patukan sisältä löytyy vohvelia, mutta hyvin ohut kerros vain. Sen lisäksi sisustassa on jotain tahnaa. Maku on alussa aika huomaamaton, sitten muuttuu hieman hedelmäiseksi, mutta loppujen lopuksi suuhun jää suorastaan karmea mausteinen maku. Kertakaikkisen ällöttävä jälkimaku ei todellakaan houkuttele minua haukkaamaan enää kolmatta palasta. Harvinaista että näinkin pienestä patukasta jää puolet syömättä.

Satu 07.05.2008
Tummahkoa maitosuklaata oleva tavallista leveämpi ja yksittäispakattu KitKat-patukka. Sisällä vahvasti banaaniesanssille tuoksuvaa vohvelitäytettä. Yllättäen maku on suklaisempi kuin tuoksu antoi odottaa ja sitä myötä myös hurjasti miellyttävämpi.

Antti H 07.05.2008
Vaalea maitosuklaapatukka, jonka maku on väriä tummempi. Sisällä on banaanin makuista täytettä joka sopii yllättävän hyvin kokonaisuuteen. Kuorisuklaan tuummuus vähentää pisteitä.

Susanna K 04.05.2008
Pakkuksessa yksi iso pala KitKat suklaata. Makuina irtoaa inkivääriä, hedelmää ja jotain muuta maustetta jota en saa mieleeni, voin tietenkin olla ihan väärässä muiden makujenkin suhteen mutta sen voin todeta että aika mausteinen versio verrattuna tavis Kit Katiin. Onko tämä sitä aasialaista erilaisuutta, ken tietää.. Piste siitä että suklaan osuus on yhtä hyvää ja täyteläistä kuin tavallisessa KitKatissa.

Elina 17.04.2008
Kaunis rasia piristää mieltä, miksei meillä ole Suomessa tälläisiä? Omenan tuoksu tulee voimakkaana esiin, suussa maku laimenee suklaan ja vohvelin yhdistelmässä. Maku on hieman mössöinen, maut sekottuvat liikaa keskenään. Lisäksi tämä ei ole rapea, kuten yleensä Kit Kat on. Teemäinen maku.

Salla Elina Salo 17.04.2008
Pieni kahden vohvelipalkin patukka. Vahvan omenamehutiivisteen tuoksu ja maku. Raikkaan kirpeä, joka ei välttämättä suklaassa ole hyvä ominaisuus. Suklaapäällinen ihanaa ja pehmeästi sulavaa, vohveli hajoaa suuhun. Esanssinen omenaisuus laskee pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani