Fazer

DIVINE CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Divine dark chocolate with mango & coconut 70%
Tuotteen Divine dark chocolate with mango & coconut 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Divine Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Hanna P 04.04.2018 (Jäsenprofiili)
Divinen tummaasuklaata valkoisin pikkupistein. Suklaa mautonta tai oikeasta kahvin makuista ja sattumat lähinnä suhisee suussa. "Not my cup of tea", kuten tavataan sanoa.

Iikka 24.03.2018 (Jäsenprofiili)
Oudon makuinen suklaa. Rasvainen ja kumma. En kyllä saa paketin mainostamia makuja esille, mikä pettymys.

Jarkko Karhunen 21.03.2018 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata, jossa rouskeita. Onpa muuten sikapahaa! Kauhean pistävän etikkainen maku suklaassa. Seassa lienee kookoshiutaleita, kun jäävät sentyyppisenä suuhun lopuksi. Jälkimaku on lähes siedettävä, sillä hiutaleet loiventavat pistävyyttä, mutta ei tästä kehuttavaa tuon enempää keksi.

Janne J 20.03.2018 (Jäsenprofiili)
Tuoksussa ei ole mitään erityistä merkillepantavaa. Maku on kaakaoinen vähän Riesenin mieleen tuovalla tavalla ja samalla mielessä käväisee savuinen ja turpeinen single malt -viski. Suklaan seassa on jotain sitkeitä höttösiä, joiden sisältöä voin vain arvuutella. Makeutta ei ole liikaa, kaakao on kivasti esillä eikä se ole liian kitkerää. Selkeästi enemmän aikuiseen makuun oleva elämys ja ehkä juuri siksi tykkäsin tästä kovasti.

Annamari 05.02.2017 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata, jossa ihan tyylikäs pakkaus ja palat ovat kauniisti koristeltuja. Tuoksu on raikkaan hedelmäinen. Rakenne on pehmeä ja seassa on sitkeää rouhetta, josta ei tahdo millään irrota makua. Kookosta en mausta edes huomaa, mango alkaa maistumaan kun sitkeitä palasia kuivaa mangoa imeskelee riittävän pitkään. Mangopalat kaiken lisäksi tarttuvat hampaisiin. En tykännyt tästä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet