Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars milky way crispy rolls
Tuotteen Mars milky way crispy rolls valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 20.01.2020
Kaksi 12,5g maitosuklaakuorrutteista pyöreää keksipötkylää, joissa täytteenä on jopa 40% maitoista paksua kreemiä. Maku on kindermäinen, koska kreemiä on niin paljon, mutta valitettavasti kaiken kruunaa ylimakeus ja keksin tai kreemin teennäinen teollinen aromi. Kreemiä oli suhteessa niin paljon, että vaikka nämä olivat pieniä pötkäleitä, oli tuhtiutta niin paljon ettei tehnyt mieli syödä kuin yksi kerralla. Kreemi itsessään ei mielestäni ollut kauhean makeaa, mutta suklaaseen yhdistettynä kurkkua alkoi jo kutitella. Oli tämä silti parempi kuin perus-milkyway, mutta se ei ole paljon. Kakkonen.

Annamari 02.11.2016
Kaksi ohutta patukkaa, joissa maitosuklainen kuori. Yök, tuoksu on aavistuksen tunkkainen. Suklaata on hyvin ohuelti ja sen alta löytyy keksikerros ja kreemiydin. Suklaa tässä ei kyllä maistu juurikaan! Makeutta löytyy, mikä ei ole yllätys. Aika höttöinen kokonaisuus, joka unohtuu saman tien, niin hyvässä kuin pahassakin, kun tuote on hävinnyt suusta. Koostumus on ihan hyvä ja rapeutta löytyy, kuten pitääkin.

Jarkko 06.03.2008
Pienestä pakkauksesta löytyy kaksi suklaatikkua, jotka kieltämättä tuoksahtavat hieman teollisuushallille. Puraisen putkilon keskeltä kahtia ja huomaan että koostumus ei vastannutkaan odotuksiani, vaikka nimen "crispy" olsi pitänyt olla melko selvä vihje. Tikun koostumus on tällainen: Uloimpana alle millimetrin paksuinen suklaakerros. Sen sisäpuolella millin paksuinen vohvelikerros (josta nimen "crispy"). Ydin on sitten jotain valkoista creemiä tai vastaavaa. Noin joka toisella haukkauksella kreemin määrä tuntuu liian paljolta ja rasvaiselta ja joka toisella taas sopivalta. Tässä pitäisi kyllä miettiä uudestaan tuon rasvaisen kreemin ja suklaan/vohvelin suhde.

Salla Elina Salo 20.11.2007
Makean maitosuklaan tuoksu. Todella rapeita keksitikkuja, jossa maitosuklaan ja keksikuoren sisällä maitokreemiä. Todella hyviä, mutta myös todella makeita.

Antti M 26.10.2007
Kaksi ohutta pätkismäistä pötköä 25g paketissa. Ensimmäinen haukkaus tuo mieleen Mars Delightin rapeudessaan. Ilmava, maitomaista kreemiä sisältävä patukka ei onneksi ole ylimakea mutta ei kyllä oikein houkutakaan... En tosin ole koskaan pitänyt alkuperäisestä MilkyWaystakaan, joten kuriositeetiksi jää tämäkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani