Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers
Tuotteen Mars snickers valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,93 ja löytyy top 100 -listan sijalta 39. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hanna P 21.03.2013
Kerros maitosuklaata pinnalla, pieni kerros vaaleaa massaa sisällä, mutta reilusti pähkinää ja toffeeta sisällä. Tuoksu paahteisen pähkinäinen. Venyvää toffeeta. Aika mieto maku niin toffeessa, pähkinässä kuin suklaassakin. Maut ovat kuitenkin tasapainossa ja patukkaa on miellyttävä rouskutella.

Jarkko 18.03.2013
Snickersin (olipa tämä sitten alkup. tai kopio, sillä olen sokkomaisteluissa) koostumushan on se, että maitosuklaakuoren sisällä on pehmeää nougattia ja toffeeta, jonka seassa suolapähkinää. Parin lähes pähkinättömän "Snickersin" jälkeen tässä todellakin on pähkinää. Sitä on jopa niin paljon, että se on vienyt kosteutta antavalta toffelta tilaa ja kokonaisuus muuttuu kuivaksi, jauhomaiseksi. Yleismaku on jotenkin hämärä, välillä jopa juustoon viittaava. Outo.

Aiempi arvio 18.8.2005: Snickers oli suosikkejani pikkupoikana. Jostakin syystä se jäi minulla pois "arkikäytöstä" pitkiksi ajoiksi ja sitä tulee nykyäänkin ostettua melko harvoin. En itsekään ymmärrä miksi, koska tämähän on kertakaikkiaan loistava patukka. Suolapähkinöitä on runsaasti, toffeeta niin että hampaat huutaa apua ja ennen kaikkea herkullista makua niin pajon että himo tuotteeseen iskee heti ensipuraisun jälkeen.. Arvosana: 4.

Päivi 18.03.2013
Ohut suklaakerros saa näyttämään täytteen runsaalta. Pähkinöitä ainakin on reilusti. Kovaa ja sitkasta syötävää. Päälimmäinen suklaakerros on tosi hyvää. Sitä on harmittavan vähän. Pähkinät tuntuu kovilta suussa. Tän suklaan parasta antia on päällimmäinen suklaakerros. Muu osa tarttis parannusta. Näin siis sokossa. En olis arvannu tätä aidoksi Snickersiksi.

Iikka 18.03.2013
Silmämääräisesti täytteen seassa on runsaasti pähkinää! Koostumus on puolikova, maku hieman eltaantunut ja makea. Suolainen pähkinä on jälkimaussa.

Teresa 18.03.2013
Ulkonäöllisesti samanlainen kuin Eldorado peanut ja Pirkka pähkinä-toffeesuklaa. Tuoksuu voimakkaasti maapähkinälle. Selvästi kovin viidestä tuotteesta (Mister Choc peanut & choco, Rainbow maapähkinäsuklaa, Eldorado peanut, Pirkka pähkinä-toffeesuklaa ja tämä) puraistessa, ja pähkinät vaikka ovatkin pienempinä palasina, maistuvat erittäin voimakkaasti. Makeaa kyllä, mutta pähkinöiden kanssa myös sopivan suolaista. Jankkimaisuutta on justiinsa sopivasti ja maut kyllä muutenkin kohdillaan. Vaikka yleensä tykkäänkin että pähkinät saisi olla kokonaisina, niin tässä kyllä tämäkin toimii, kun pienempää pähkinäpalasta on tarpeeksi. En voi olla kuin tykkäämättä, paljon.

Jenni V 27.03.2012
Tuhtia tavaraa. Pähkinää, toffeeta, suklaata. Suklaa itsessään on pliisun makuista bulkkia, mutta toffee ja pähkinä kyllä toimii todella hyvin yhdessä. Lyömätön nälänsammuttaja sudennälkään. Niin ja hyvää rasvaakin on kun on pähkinää :-). Ei huono, mutta kyllä iso patukka alkaa jo tökkiä. Mini on sopiva ja hyvä.

Timo H 24.11.2010
Viime Snickersistä onkin jo aikaa useampi vuosi. Patukasta löytyy jokaiselle jotakin: suklaata, suolapähkinöitä, toffeeta... Kokonaisuus on sen verran makea, että king-size patukka saattaa jäädä hyllyyn tulevaisuudessakin. Pienimpinä annoksina Snickers on kuitenkin todella onnistunut yhdistelmä suolaista ja makeaa. Arvosanaa pudottaa himpun verran toffeen sitkeys.

Tytti 03.12.2007
Ulkonäkö tehdasmainen, vaaleaa suklaata kantikkaan patukan päällä. Puraisu tuo esiin maapähkinöitä ja toffeeta. Onkohan pähkinät paahdettuja? Jotenkin pieni paahteinen säväys tulee esiin. Erittäin makeaa ja täyteläistä, tästä kun kehittettäisi kaloriton versio, niin markkinat olisi taatut…

Minna Hi 31.10.2007
Suklaa tuoksuu tunkkaiselta pähkinältä. Tuoksu ei houkuttele lainkaan maistamaan. Maitosuklaata on ohut kerros, sisällä vaaleeta nougaata, venyvää toffeeta ja isoja maapähkinöitä. Maku on tosi pähkinäinen ja täyteläinen. Nam. tämä on tosi hyvää. On kyllä makeeta, mutta niinhän tällaisen patukan kuuluukin olla. Tässä on oikeasti syömistä, ei mitään höttöä sisältä. Hajusta miinustan yhden pisteen.

Reeta 28.10.2007
Tämä on hyvä välipala, taltuttaa pikkunälän. Tässä patukassa viehättää suolaisen ja makean yhdistäminen. Maitosuklaata, toffeeta, suolapähkinää. Toimii. Tätä tulee syötyä aina vaelluksella.

Salla Elina Salo 11.09.2007
Suolapähkinöitä, nougat’ta, toffeeta ja maitosuklaata. Pureskeltava patukka, josta erittäin mielelläni jättäisin ärsyttävän suolaisen maun antavat pähkinät kokonaan pois. Maitosuklaa ja toffee maistuvat kyllä hyvältä.

Anja 04.01.2007
Suklaakuoren sisällä sitkeähköä nougattäytettä ja sen päällä pehmeää toffeeta, jossa maapähkinöitä. Hyvä yhdistelmä mutta liian makea toteutus. Luin terveyslehdestä, että se pähkinöiden takia on "terveellinen" verrattuna muihin vastaaviin.

Satu 01.10.2006
Like it, like it, like it a lot. Tuhti patukka, jossa suklaata, nougattia, toffeeta ja pähkinöitä taivaallisesti yhdistettynä. Yhtä aikaa suolaista ja makeaa.

Antti H 01.10.2006
Pähkinät maistuvat jopa vähän suolaiselta, joka saa Snickersin tuntumaan ruokaisalta. Suklaa ja täytteet ovat hyvin Mars-tyyppisiä.

Susanna K 18.08.2005
Ihana energiapatukka! Kun käärepaperin aukaisee, tulvahtaa ihana suolapähkinäsuklaan tuoksu. Siis hampaat huutaa jo että pakko haukata palanen! Pähkinät sopivan muhevia ja suklaa aivan vastustamattoman herrrkullista! :) Olispa tätä isompanan patukkana myynnissä..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani