Leader Vegeway

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers white
Tuotteen Mars snickers white valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset.
 

Annamari 10.02.2017
Valkosuklaata ja Snickersiä, joten lähtökohdat ovat aika huonot, koska kumpikaan ei kuulu suosikkeihini. Ihan mielenkiinnosta päätin kuitenkin kokeilla. Ihan Snickersin näköinen patukka, mutta kuori on valkoinen. Tuoksuukin ihan Snickersiltä eli reilusti maapähkinöitä. Sitkasta ja maapähkinäistä. Suklaa tässä ei (tietenkään) maistu. Ei yllättänyt positiivisesti ja kyllä tätä juuri ja juuri syö, mutta en taida silti antaa yhtä pistettä enempää. En syö toiste.

Jenni V 13.10.2016
Helpoin tie luoda patukasta limited edition on varmaan lyödä päälle valkosuklaakuorrute... Ja niin on tehty tällä kertaa Snickersin kohdalla. 49-grammainen patukka on iso kerta-annos, ja odotankin huippumakeaa makukokemusta jo ennakkoon, sillä maitosuklaa-Snickerskin on jo makeaa... Eikä oletukseni mennyt pieleen. Kuorrutteena on 35% valkosuklaata, sisällä on 16% nougatia, 27% karamellia ja 33% paahdettua maapähkinää. Sokeria on kerta-annoksessa 25g eli ökyliikaa, makeus jyrää täysin kaikki muut maut. Ehkä puolet pienempänä olisi toiminut vähän paremmin?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet