Leader Vegeway

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix dark
Tuotteen Mars twix dark valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 06.10.2017
Perustwix semitummalla suklaakuorrutteella. Twixin perusolemushan on hyvin makea, ja ylimakeus on minulle mörkö. Tumman suklaan voisi kuvitella parantavan makukokemusta, mutta tällä kertaa tummempi suklaa ei parantanut kokonaisuutta. Makeutta oli toki vähemmän, mutta tumman kuorrutteen kaakaon maku vie liikaa tilaa sekä venyvän karamellin maulta että sinänsä jo aika mauttomalta keksiltä. Ei vaan toimi niin hyvin kuin originaali, siksi kakkonen.

Miriam 24.01.2010
Innolla odotin tätä uutta makukokemusta, olenhan tumman suklaan ystävä. Ulkonäkö ja patukkakoko entisenlainen, mitä nyt päällysteenä tummaa suklaata. Tuoksu tumman suklainen, makeahko. Suuntuntu entisenlainen, mutta sitten suussa alkaa maistua kellarilta. Tumma suklaa ei ole minun mieleeni hyvää ja se ei todellakaan sovi patukkaan. Kyllähän tätä nyt syö jos ilmaiseksi annetaan, mutta ei tämä maukasta ole.

Minna Hi 30.09.2009
Jaaha, limited edition. Patukka tuoksuu makealta tummalta suklaalta. Ohuen suklaakuoren alla on kekipatukka jonka päällä on toffeeta. Tumman suklaan makua ei kovin huomaa, sitä on niin vähän. Mutta ihan hyvää keksisuklaatahan tämä on; voisi olla vähemmän makeaa. Menee hyvin sellaisena välipalapatukkana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet