Leader Vegeway

DAMMENBERG Suklaalevyraadissa

Dammenberg Aino maitosuklaalevy
Tuotteen Dammenberg Aino maitosuklaalevy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,91 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dammenberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Tuula 05.01.2013
Oikein kiinnostava tuttavuus. Suklaa on maukas ja siinä on jotain tryffelinomasta. Pidän kermaisuudesta ja pehmeästä mausta, jota turha rasva tai sokeri ei sotke. Mutkaton, kiva perussuklaa, jossa kuitenkin on jotain omaleimasista lisähyvää.

Kaisa 03.01.2013
Mieto tuoksu, jossa on jotain mokkamaista ja toffeenomasista. Pidän suklaan rakenteesta, joska on pehmeämi kuin muiden maistelussa mukana olevien tuotteiden rakenne. Tuote on kermainen, helppo ja siinä on jotain samanlaista kuin Neito Nyberg suklaassa, jota olen joskus syönyt. Varsin maltillinen kaakaopitoisuus pudottaa minun pisteitä keskikastiin.

Salla M 03.01.2013
Kiva, lempeä ja helpon oloinen maitosuklaa. Rakenne on selkeä ja makeusaste varsin mallikas. Maussa on jotain kinuskinomaista ja se tuntuu ylelliseltä mausteelta elämyksessä. Kelpo tuote.

Laura 16.05.2012
Tylsän näköisiä palasia ja varsin mitäänsanomatonta joulukalenterisuklaata. Kovanpuoleista
suussa ja liian makeaa.

Oskari 03.05.2012
Maitosuklaata, jossa hieman pähkinäinen maku vaikka pähkinää ei seassa ole. Aika maukasta, mutta rasvaa hieman liikaa.

Marika 02.05.2012
Leimaamatonta paksuhkoa palasuklaata sokkotestissä. Maitosuklaalta näyttää ja maistuu.. tuoksu on tunnistettava, ja maku on nyt mitä on. Ei laisinkaan huonoa, mutta todella mitäänsanomatonta.

Miriam 01.05.2012
Aika perinteistä maitosuklaata. Sellaista perusmätön makuista. Kyseessä ei ole kovin makea suklaa, vaikka maitosuklaata onkin. Taitaa olla ennemmin aikuiseen makuun.

Kirsi I 20.04.2012
Tohvelisuklaata oli ihan pakko ostaa pakkauksen perusteella. On pähkinätöntä, gluteenitonta ja kananmunatonta. Sopii siis monelle allergiselle. Kuten jo sisällysluettelosta voi päätellä, kun sokeri on ensimmäisenä, niin makeutta riittää. Yhsen palarivin puolikas kerrallaan riittää. Sinänsä sokerin takaa maitosuklaa maistuu ihan kelvolliselle, mutta vähempi makeus olisi riittänyt.

Saara 17.04.2012
Pieniä palasia tässä levyssä. Itse pidän eniten paksuista, isoista palasista, joten ensivaikutelmallaan tämä tuote ei iske. Ei sitten lopulta muillakaan ominaisuuksillaa: tuotteen maitosuklaa on hyvin imelää, muovista ja pääsiäissuklaamaista. Kaikkiaan tästä tulee hyvin halpa vaikutelma eikä uusia palasia tee mieli. Kai tätä syö ennemmin kuin päällään seisoo?

Maija 16.04.2012
Perusmaitosuklaata ilman mitään huomiotaherättäviä ominaisuuksia. Melko kovaa, hankala paloitella.

Sanni 16.04.2012
Täyteläistä ja kermaisen makuista maitosuklaata. Todella makeaa, mutta tykkään tästä silti paljon. Palat hieman kovia, mutta ihanaa tämä silti on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet