Laatusuklaa

DAMMENBERG Suklaalevyraadissa

Dammenberg mansikka valkosuklaalevy
Tuotteen Dammenberg mansikka valkosuklaalevy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 32. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dammenberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Kai 02.11.2008
Valkosuklaapala jossa jotain marjamurusia sisällä. Mausta en saa selvää. Marjoja oli liian vähän. Pala on pieni, olis voinu olla paljon isompi. Suklaa maistui ihan perus valkosuklaalle, ei mitään mainitsemisen arvoista.

Susanna K 26.10.2008
Toimiva maku kuten valkosuklaassa kuuluu ollakkin. Täytteestä en mene takuuseen mitä se on, voisin veikata mansikka, vadelma? Perushyvää mättöä!

Päivi 24.10.2008
Valkoista suklaata, jossa on punaisia palasia. Mansikan maku tulee heti suuhun. Hyvä yhdistelmä kyllä, hivenen liian makea.

Satu 24.10.2008
Pikkuruisia valkosuklaapalasia, joiden seassa kuivattuja mansikoita. Tunnistus ei ole pelkästään maun varassa sillä mansikan palaset ovat suhteessa palasten pienuuteen yllättävän isoja ja pienistä pinta-täplistä ne erottaa helposti mansikoiksi. Kokonaisuutena maku on ihan kelvollinen ja pidän valkosuklaa-mansikka-yhdistelmistä muutenkin. Täydellisyyteen vaadittaisiin kuitenkin huomattavasti isompi (ei paksumpi) palakoko. Nämä pienet palaset ovat säälittäviä.

Antti H 24.10.2008
Suklaa tuoksuu marjaiselle ja kermaiselle. Maussa on onnistuttu välttämään valkosuklaalle ominainen voin maku, se voi johtua marjan kirpeydestä. Kokonaisuutena ihan mukava suklaa.

Sanna K 24.10.2008
Onpas kivan näköistä suklaata! Pieniä valkosuklaapaloja ja paljon kuivattuja punaisia marjan paloja. Mausta ei saa hirven hyvin selvää vaikka paljon paloja onkin. Pidemmän maistelun jälkeen sanoisin olevan mansikkaa. Plussaa vielä marjojen reilusta määrästä ja makeasta valkosuklaasta. Enemmän pisteitä saisi jos olisi sitä kaakaotakin seassa, kuten suklaassa yleensä.

Janne J 24.10.2008
Heti ensivaikutelmaltaan laadukasta valkosuklaata. Seassa on jotain marjaa, jota näissä sokkomaisteluissa on usein hankala erottaa, mutta useamman palasen maistamalla ja haistamalla väittäisin sen olevan mansikkaa. Se ei siis maistu erityisen paljon. Huisan makeaa, mutta niinhän nämä valkosuklaan yleensä ovat. Jälkeenpäin tuntuu kurkussa pientä karvautta.

Jarkko 24.10.2008
Aivan liian pieniä palasia valkosuklaata, jossa selvästi mansikkaa havaittavissa. Tämä yhdistelmä on toiminut useilla muillakin valmistajilla ja näyttää toimivan Dammenbergilläkin. Valkosuklaan makeus on saatu aisoihin runsaalla mansikkamäärällä. Tai no, ei sitä mansikkaa ole niin kauhean runsaasti, mutta suhteessa ohueen suklaakerrokseen... En minä tästä runoja saa aikaiseksi, totean vain että erittäin maistuvaa valkosuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani