Fazer

MICHEL CLUIZEL Suklaalevyraadissa

Michel Cluizel plantation Mangaro noir 65%
Tuotteen Michel Cluizel plantation Mangaro noir 65% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Michel Cluizel -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Mikko 04.04.2011 (Jäsenprofiili)
Aromikas ja kaakaoinen tuoksu, hiukan makeutta havaittavissa. Ensimaussa on kitkeryyttä ja paahteisuutta. Pureskeltaessa tumman suklaan hedelmäisyys tulee esiin. Pala yrittää imeä kosteutta suusta siinä kuitenkaan onnistumatta. Makeutta on sopivasti ja kitkeryyttä. Hyvää nautintosuklaata, vaikka olisin kaivannut jotain lisäaromia/-makua suklaaseen. Ei erotu muiden hyvien tummien suklaiden joukosta.

Milla 30.03.2011 (Jäsenprofiili)
Tumma, ohuehko suklaapala, jonka tuoksussa tuntuu hapokkuus, erityisesti keltaisten kuivattujen hedelmien aromit. Maussa vahvaa kaakaoisuutta ja paahtuneisuutta, vasta kun suklaa alkaa kunnolla sulaa tulee sen hapokkuus esiin, jossa toistuu tuoksun keltaisten hedelmien aromit. Lopuksi esiin nousee taas tumma , pehmeä kaakao. Suklaa ei ole liian rasvainen. Hyvin tasainen tuote, oikein miellyttävä.

Elise P 18.03.2011 (Jäsenprofiili)
Oi, miten ihanan kaakaoinen tuoksu. Sievä, ohut pala. Suklaa napsahtaa mukavasti haukatessa. Vahvan täyteläinen, aromikas, mutta ei kuitenkaan kitkerä maku täyttää suun, kun pala sulaa hitaasti suussa. Suklaa ei vie kaikkea kosteutta suusta, vaikka niin epäilinkin. Jälkimaku pitkä, miellyttävä ja vahva. Hyvä nautintosuklaa.

Minna Hi 16.03.2011 (Jäsenprofiili)
Hyvin hedelmäinen tuoksu. Ihana pehmeän kaakaoinen maku leviää suuhun. Kaakao on kukkaista/hedelmäistä, samalla hieman kirpeää (hapokkaan sitruunaista). Suklaan rakenne on pehmeä ja laadukas. Hieman liian makea.

Jarkko Karhunen 02.10.2009 (Jäsenprofiili)
Noniin, käsissäni on hieman markettisuklaata arvokkaampi tuotos ranskanmaalta. Kaakaoprosentti lupaa jo reippaampaa kaakaonmakua. Tuoteselosteen yksinkertaisuutta voi vain arvostaa: kaakaomassaa, ruokosokeria, kaakaovoita ja hitunen vaniljaa mausteeksi. Palanen tuoksuu erittäin kirpsakalle. Kirpsakkuutta löytyy myös mausta varsinkin ensialkuun, mutta kun palasen antaa rauhassa sulaa, kirpsakkuus tasaantuu häviämättä kuitenkaan mihinkään. Minusta on mahtava imeskellä tällaisia suklaita, jotka sulaessaan muuttuvat niin sileäksi nesteeksi, että jopa sana "silkki" tuntuu liian karhealta kuvaamaan sitä. Toista palasta suuhun. Tumman suklaan negatiivisemmat ominaisuudet puuttuvat tästä lähes kokonaan, joskin tuo koko ajan läsnä oleva kirpsakkuus varmasti karkottaa jo monet itseni kaltaiset maitoparrat. Minua se kuitenkin tällä kertaa kiehtoo. Haluaisin kovasti antaa tälle jopa neljä pistettä, mutta en anna ja kerronpa syyni siihen: tämä kaipaisi vielä vähän enemmän "luonnetta", sitä viimeistä silausta. Varsin mukava imeskelysuklaa tämäkin on (pieninä annoksina varsinkin), mutta jotain pientä vielä kaipaisin. Ja tulipas tässä lopuksi vielä mieleen, että tuo kirpsakkuutta voisi hyvinkin verrata jonkin marjan, esimerkiksi punaherukan kirpsakkuuteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet