Leader Vegeway

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev piimasokolaad tiramisumaitseline
Tuotteen Kalev piimasokolaad tiramisumaitseline valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,47 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 01.12.2016
Jämeriä paloja maitosuklaata, joka on maustettu tiramisuaromilla, ja joukossa on vielä isoja paloja vaaleaa keksiä 8%. Suklaassa on tosi vahva aromi, enkä oikein tiedä onko se juuri tiramisuaromi, siitä on nimittäin vähän aikaa kun olen kyseistä jälkiruokaa viimeksi syönyt... Jotenkin on kuitenkin mielikuva, että aika kaukana aidosta tiramisusta ollaan. Myös keksi mietityttää vähän, eikös jälkkärissä keksit lioteta kahvissa jotta ne pehmenevät, ja tässä keksi oli aikas kovaa? Ehkä myös tummempi kaakaon maku olisi ollut paikallaan, samoin kuin kahvi/mascarpone. Kyllä tätä nyt söi, mutta ei nyt etkä ollut ihan sitä mitä odotin. Tavallisesta maitosuklaasta olisin todennäköisesti tykännyt enemmän, joten annan tälle vain kakkosen.

Olli P 23.08.2013
Paksu maitosuklaalevy. Makea, hieman alkoholin & kahvin tuoksuinen. Kääreen kun avaa niin tuoksu tulvii ulos kuorestansa. Keskiverto purtavuus, rapeita keksisattumia seassa. Hyvä tuntuma. Maku on monivivahteinen, ehkä monipuolisin mitä on tullut itselle vastaan. Ja nimenomaan sillälailla että kaikki yrittää puskea yht'aikaa estraadille. Keksin ja suklaan maun erottaa; hieman toffeemaisen makea, mutta silti tulee hieman alkoholimainen vivahde seassa. Todella vaikea arvioitava maun takia. Sekava maku, mutta joka kuitenkin on ihan miellyttävä. Suklaasta puuttuu tiramisun yksi oleellinen osa eli kermaisuus + liian sekava maku on syy sille etten anna täysiä pisteitä vaikka hieman mieli tekisi. Kahvin kanssa tämä sopii todella hyvin nautittavaksi!

Anita 07.03.2013
Maitosuklaata, tuttu Kalevin tuoksu. Alkoholi maistuu selvästi, samoin keksi. Mukavaa mutusteltavaa. Tätä täytyy saada lisää.

Eeva-Liisa 28.02.2013
Kiva koostumus palassa, sisäosa on rapea ja ulkopuoli pehmeän suklainen. Makea suklaa, tiramisun tunnistaa kyllä.

Saara 24.02.2013
Ihanan paksuja paloja, joiden seassa on jotakin rouhetta. Tuoksu on liköörimäinen, ehkä kahvilikööri tai Mozart tulee tästä mieleen. Kalevin tuotannon tuntien epäilen, että kyseessä on tiramisusuklaa. Seassa on keksinrouheita ja koostumus onkin maitosuklaaseen yhdistettynä varsin mukava, mutta maku on kyllä vahvan alkoholimainen. Tiramisuun toki kuuluu alkoholimauste, mutta myös kermainen täyteläisyys, joka tästä puuttuu. Maku on siis onnistuttu tavoittamaan, ja oikeastaan hyvä koostumuskin, muttei tiramisun koostumusta. Olen jotenkin pettynyt, vaikka oikeastaan tässä alkoholi ja suklaa yhdistyvät onnistuneesti. Ehkä liköörin korostunut aromi silti häiritsee, kun en kerran taivu antamaan parempaa pistemäärää.

Miriam 10.12.2012
Tämä on todella makeaa suklaata. Maku on kinuskinen, hieman kermainen. Joukossa on rämmäleitä, jotka saattavat olla jotain muroja tai keksiä. Maussa on ripaus alkoholia. Siitä en pidä. Suklaa maistuu aika vähän.

Laura 09.12.2012
Aika hyvää mättöä makeannälkään, joskin koostumus oli mielestäni vähän turhan hiekkainen kielellä.

Sanni 09.12.2012
Maitosuklaata, jossa joukossa rapeita keksimuruja. Lievästi tässä maistuu toffee sekä tässä on myös pieni alkoholin vivahde. Maitosuklaa on kermaista ja tosi makeaa, mutta keksin muruset hieman tasapainottavat makeutta. Tuoksu on myös miellyttävän toffeinen.

Tuula 19.01.2011
Tuoksussa toffeeta ja kermaa., yhdistelmänä hieman ummehtunut kahvi. Rapeus syntyy keksimurusista ja rakenne on siis hyvä plussa. Kokonaistuntuma on valju. Pisteiden antamisen jälkeen katsoimme kuvaa, eikä maistettu tuote sille kyllä oikein eduksi ole.

Salla M 18.01.2011
Objektiivisuutta oli aluksi vaikea säilyttää edellisillan treenipajojen jälkeen. Salla totesi jotenkin että aloitetaan tästä ”pahiksesta.” Maisteluissa ”pahis” maistui kermaiselta suklaalta, jonka rakenne ihan pureskellenkin on kohtuulisen mukava. Ei jää hampaankoloon, Murea ehkä olisi kuvaavin ilmaisu, mutta siitä huolimatta jää vähän mitättömäksi.

Kaisa 18.01.2011
Tuoksussa mokkaa ja kermatoffeeta. Tukala tai ehkä pikemminkin epäpuhdas yhdistelmä. Makeahkoa maitosuklaata, josta jää pitkä jälkimaku kitalakeen. Ei nostata tunteita oikein suuntaan eikä toiseen- pliisu,kolmosen perään laittaisi mielellään miinuksen.

Päivi 11.03.2010
Suklaa todellakin tuoksuu, kun kääreen aukoo. Hieman toffeemainen alkoholin tuoksu. Palasen kun vie lähemmäs nenää, niin sellainen raikas, hieman hedelmäinen tuoksu. Mielenkiintoista. Makeaa. Sisällä jotakin vaaleaa murusta. Toffee tulee makuna suuhun. En kylläkään alkoholia juuri maista. Onneksi. Suklaa tahmeaa ja maku leviää hyvin ja säilyy. Jälkimaussa alkaa hieman tuntua sellainen alkoholimainen kuumottava tunne kurkussa.

Minna Hi 21.01.2009
Suklaa tuoksuu houkuttelevan toffeiselta ja makealta. Pohjassa näkyy jotain palasia. Palaset osoittautuvat keksin murusiksi ja suklaa maistuu todellakin tiramisulta, lievästi siis alkoholilta, mutta ei missään tapauksessa epämiellyttävältä. Makeus on juuri sopiva. Todella hyvä.

Janne J 14.08.2007
Maitosuklaan joukkoon on sotkettu keksinpaloja ja tiramisuaromia. En varmaankaan tiedä, miltä "aito" tiramisu maistuu, mutta toivoakseni ei ihan tältä. Kun yritys jää puolitiehen, olisiko sama olla lähtemättä matkaan laisinkaan? No, söisihän näitä paremman puutteessa mutta ostoskärryyn ei kyllä päädy enää kuin erehdyksessä.

Antti K 09.08.2007
Tykkään tiramisusta mutta tässä ei ole siitä mausta kyse. Suklaa maistuu toki hyvältä ja keksin palaset sopivat tosi hyvin mukaan. Antaisin kuitenkin vaan 3 pinnaa koska keksisuklaita on parempiakin.

Susanna K 12.07.2007
Tästä suklaasta tulee mieleen Fanipalat. Maitosuklaan makeus juuri oikea, samoin tiramisun maku, ei liikaa eikä liian vähän. Keksinpalaset vaan parantavat kokonaisuutta. Tällä lähtee mainiosti makeannälkä jos suklaata kaipaa.

Jarkko Karhunen 11.07.2007
Tässäkään keksisuklaassa ei ole keksiä säästelty. Hyvä niin. Keksin lisäksi suklaassa on tiramisun tyypillinen alkoholivivahde. Tällä kertaa alkoholi kuitenkin sulautuu hyvin kokonaisuuteen. Tämä tuote toimii lähes yhtä hyvin keksinä kuin suklaana. Mielenkiintoinen uutuustuote, joka varmasti löytää kannattajakuntansa. Jälkimaussa on hitusen verran jotain pistävähköä, mutta sitä ei huomaa kun ei päästä suuta tyhjenemään palasten välissä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet