Leader Vegeway

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev valge sokolaad maasika ja küpsisega
Tuotteen Kalev valge sokolaad maasika ja küpsisega valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 03.12.2016
Valkoista suklaata 100g peruslevy, joukossa on 9% vaaleaa "tujua" keksiä ja 7% mansikkaista marmeladivalmistetta (josta varmaan suurin osa oli kuitenkin omenapyreetä). Tuoksu on herkullisen mansikkainen, mutta maku harmillisen ja oudonkin kitkerä... Tosi harvinaista valkosuklaalle! Marmeladi tarraa lisäksi ärsyttävästi hampaisiin, ja keksiä on mielestäni vähän liikaa. Tämä olisi varmasti toiminut paremmin täytelevynä, jossa mansikkatäyte olisi juoksevampaa ja keski yhtenä ohuena kerroksena. Tälle versiolle kakkonen.

Anita 05.05.2013
Mansikalla ja keksin muruilla höystetty valkosuklaa, josta mansinkan tuoksu erottuu oikein hyvin. Tämäkin makunautinto paranee rouskuttelemalla, kun keksin muruset hieman häiritsevät imeskelyä. Sitäpaitsi keksin pitääkin tuntua rapealta. Suuhun jää hetkeksi aikaa makea jälkimaku, mutta tuo, puoliksi kuivahtanut, mansikkahillo tarttuu ikävästi hampaan väleihin. Toimii erinomaisesti penenä herkkupalana ruuan jälkeen ja miksei muutenkin.

Veli-Matti 17.12.2012
Valkosuklaata, jossa isoja makupaloja joukossa. Kovin on äitelää ja sokerista. Makupalat ovat enimmäkseen mansikkaa, ja sopivat toisaalta kohtuullisesti valkosuklaan joukkoon. nKyllähän näitä muutaman palan maistelee satunnaisesti.

Aki 25.11.2012
Valkosuklaata, josta olin mansikan tuoksun löytävinäni. Odotukset eivät nousseet kovin ylös imelyyden pelossa, mutta sen suhteen ei menty yli ennen kuin jälkimaussa. Keksi toi myös mukavan lisän pureskeluun ja varmaan osaltaan taittoi makeutta. Palanen kerrallaan..

Hanna P 18.10.2011
Ihana suuri ja hyvin makealta tuoksuva Kalevin valkosuklaapala. Isoja punaruskeita sattumia suklaan joukossa. Sattumat marjamarmeladia ja lisäksi vaaleita rouskutelta sattumia joukossa, jotka kivasti taittaa marmeladin ällömakeutta. Marmeladi ei itsekseen olisi kovinkaan hyvää, mutta tässä kombinaatiossa se toimii ja suklaa sekä sattumat täydentävät mukavasti toistensa makua ja suutuntumaa. Persoonallista ja hyvää... tätä täytyy saada lisää!

Iikka 17.10.2011
Tämä valkosuklaa huokuu marjaista, makean karkkista auraa. Valkoisessa suklaamassassa on tummia sattumia. Sattumat ovat pehmeitä mutta sitkeitä. Suklaa itse ei ole yllättäen turhan makeaa valkosuklaaksi, mikä on siis ainoastaan hyvä asia. Seassa saattaa olla toistakin sattumaa, sillä pureskelteassa rouskuu välillä. Yllättävän kiva valkosuklaayllätys. Vaikkei tässä lopulta mitään poikkeuksellisen persoonallista ole, on tästä tuotteesta onnistuttu ottamaan ainakin valkosuklaan perisynnit pois. Lisähuomio: tällainen valkosuklaan halveksuja pystyi syömään muutaman koepalan helposti, ja vielä halajaa lisää!

Salla M 18.04.2011
Jumalainen tuoksu, valkosuklaan ystävän unelma. Juuri sopivan makea, rakenne ihanteellinen. Suklaan sulaessa sattumat ja niiden maku jäävät erottuvina jälkimauksi. Mansikkamarmeladi maistuu selvästi ja hipusia on riittävästi suhteessa suklaaseen. Täyden vitosen arvoinen

Kaisa 17.04.2011
Tämän tuotteen otin mukaan kun Salla on niin urheasti maistellut meidän tummia suklaatuotteita koko talven. Miten tätä nyt kuvaisi: tuoksu ja ulkonäkö tuo mielen lorun "mistä on pienet tytöt tehty.. sokerista kukkasista.." Tuoksussa itsessään on jo mansikkaa, hattaraa, vaahtokarkkia ja muita tahmaisia ,varmoja kesän merkkejä. Valkoinen suklaa on rakenteeltaan sopivan kiinteä, mutta valitettavasti minun sokerinsietoraja ei tätä kestä yhtä palaa enempää. Keksinmurut tasaavat tilannetta hieman, mutta eivät riittävästi.

Tuula 17.04.2011
Aromikas tuoksu, punaisia sattumia. Ne tunnistaa heti mansikkamarmeladiksi. Tuoksussa on aitoutta. Täältä paljastuu myös jotain rapisevaa- keksiä? Se tasoittaa mukavasti imelyyttä. Aavistuksen liian makea kokonaisuus mutta valkoisten suklaiden sarjassa laadukas tuote

Miriam 01.11.2010
Tuoksu imelä. Karkkimainen. Maku über makea. Hurrrrrr. ÄÄÄÄÄÄÄÄ! Hyvää mutta tappavan makeaa. Maustetta en kyllä erota. Joku marja, kai.

Oskari 28.10.2010
Suklaa tuoksuu hyvälle... Maku kuitenkin aika tunnistamaton, mutta tuntuu ja maistuu loistavalta. Hyvää mättösuklaata jota ei kuitenkaan voi hirveästi syödä makeutensa takia.

Marika 15.10.2010
Tämä valkoinen suklaapala tuoksuu hienosti mansikalle. Alkumakukin on mukavan marjaisa, mutta vaihtuu nopeasti sahanpurumaiseksi ja sokeriseksi. Sitä eivät edes mansikansattumat pelasta. En tarvitse lisää tätä, vaikkei se huonoakaan ollut.

Vappu 15.05.2009
Valkoista suklaata keksirouheella ja mansikkamarmeladipaloilla. Valkoinen suklaa oli itsessään maukasta, keksit rapeita ja marmeladipalat sitkeitä ja kirpeitä. Kuitenkaan maut eivät mielestäni oikein toimineet. Keksit aiheuttivat jauhoisen maun suklaaseen ja marmeladissa oli tympeä jälkimaku vaikka alkuun mansikka mukavalta maistuikin. Potentiaalia olisi enempään.

Päivi 03.03.2008
Tuoksuu mansikalle. Tuttua valkoista suklaata. Hyvää. Hieman kirpeä marjainen maku. Mansikkahillo tulee mieleen. Vähän jauhoista. Tämä meni nopeasti alas. Jälkimaku valkosuklaan ja mansikan sekoitusta. Miellyttävää.

Salla Elina Salo 07.09.2007
Mansikkaista, pirteää valkosuklaata. Mielenkiintoinen makuyhdistelmä laittaa valkosuklaaseen keksinpaloja ja mansikoita. Rapea, marjaisa ja valkosuklaakin maistuu erinomaiselta.

Janne J 14.08.2007
Hmm.. onpas jauhoisen oloista. Taitaa onneksi johtua suklaan joukkoon ripotelluista keksinpaloista, eikä suklaasta itsestään. Mansikat tuovat miellyttävää sitkeyttä pakettiin, ja niiden maku tuo mieleen Dronningholm-hillon eli makeaa on. Ei aivan täydellinen paketti, olisi ehkä parempaa ilman keksiä. Kuitenkin ihan tervetullutta vaihtelua tavalliselle bulkki-maitosuklaalle, jonka syömistä tosin pääsääntöisesti välttelen :)

Susanna K 12.07.2007
Marjaisan tuoksun omaava valkosuklaa. Suklana oma makeus hieman hento. Keksinpalaset eivät tule niin hyvin esille kuin kuivattu mansikka ja mansikan maku jää jotenkin taka-alalle. Jonkinlainen epätasapaino tässä on. Raaka-aineet on mitä makeimmat, mutta jokin ei vaan toimi maun suhteen.

Jarkko Karhunen 11.07.2007
Kun palasen tästä levystä laittaa suuhun, suun täyttää raikas marjainen maku. Imeskellessä valkosuklaa maistuu... no ihan valkosuklaalle, mutta keksinmuruset vaikeuttavat imeskelyä, joten siirryn pyreskelutyyliin. Maku on aivan taivaallinen. Keksinpalasilla on oma makunsa ja mansikoilla omansa. Mansikka ontässä suklaassa pieninä "kumimaisina" palasina, koostumus on kuin hieman kuivahtanutta marmeladia. Koostumus ja makuyhdistelmä ovat tuttuja jostain aiemmasta makuelämyksestä ja pienen pohdiskelun jälkeen muistankin mistä: Singoalla-keksit! Aivan mahtava uutuus etelänaapurin suklaavalmistajalta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet