Fazer

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev Tallinn rummimaitseline vahvlikompvek 43%
Tuotteen Kalev Tallinn rummimaitseline vahvlikompvek 43% valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 10.02.2017 (Jäsenprofiili)
Yksittäiskääritty tummasuklaakuorinen vohvelisuklaa. Jännä tuoksu, ei yhtään suklainen. Rakenne on kova vohvelisuklaaksi, ei yhtään sellainen höttöinen. Tosi hyvä rakenne! Alkoholinen maku ei taas ole mieleeni ja suklaa ei maistu.

Jenni V 05.02.2016 (Jäsenprofiili)
Reilu 10-grammaisia yksittäiskäärittyjä kerrosvohvelipaloja, joissa on semitumma suklaakuorrute ja kerrosten välissä rommilla maustettua kaakaoista täytettä. Vohvelia on vain 16%, ja tykkäänkin siitä että tässä maistuu selkeästi kaakao eikä kokonaisuus ole kuiva, vaikka vohveli melko kovaa onkin. Rommi ei maistu oikeastaan ollenkaan, joten alkoholikonvehteja inhoaville tämä on ihan ok tuote. Silti sanoisin tämän olevan enemmän aikuiseen makuun makeus- ja tummuusasteen takia. Aika tavallinen vohvelinpalanen, kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani