Leader Vegeway

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev tume sokolaad kirsi 56%
Tuotteen Kalev tume sokolaad kirsi 56% valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,82 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 29.11.2016
Kirsikka on lisäkkeenä sellainen, että koskaan ei voi ennalta tietää että minkälaista kirsikkaa on tiedossa... onko tuoretta, alkoholista, karkkista, coctail-kirsikkaa vai kakunkoristetta... Todennäköisyys että lisäke maistuu hyvältä on erittäin pieni, sillä koko litaniasta pidän vain tuoreista kirsikoista ja tätä aromia en ole vielä suklaasta löytänyt. Tässä Kalevin suklaassa kirsikka on sitkaana marmeladityyppisenä valmisteena (15%) jota on suklaan joukossa pieninä paloina. Imeskellä ei tee mieli kun palaset eivät sula suussa, ja pureskellenkin hampaisiin tarttuva marmeladi vähän ärsyttää. Aromi on mielenkiintoinen, ei nyt ihan ylipaha eikä lainkaan alkoholinen, mutta ehkä jotain kakunkoristeen ja karkkiaromin väliltä. Luonnollisemmat aromit ovat minun makuuni, joten kakkonen on tälle oikea arvosana.

Teresa 30.05.2013
Onpas hassuntuoksuista, jotenkin teollisen marjaisan hajuista suklaata. Ja yllätys, tämä ei olekaan täytesuklaata, vaikka siltä näyttääkin, vaan tummaa suklaata jossa on isohkoja palasia jotain kuivattua hedelmää tai marjaa. En kyllä kirsikaksi varmasti olisi tunnistanut sokkomaistelussa, vaikka tarkemmin ajateltuna kyllähän nämä sattumat tosi paljon muistuttavat niitä sokeriliemessä uiskentelevia rasiassa myytäviä kakkukirsikoita. Tämä ei kyllä toimi yhtään minun suussani, tämä makupari. Kokonaisuus maistuu ihan hirveän teolliselta, ja kirsikoiden koostumus on jotenkin kumimaista. En pidä.

Hanna P 28.05.2013
Kalevin tummahkoa suklaata. Ihana marjainen tuoksu. Tosi kiva marjainen ja makea maku. Suklaa jää vähän sivuosaan.

Iikka 28.05.2013
Kalevin tyyny pitää sisällään täyden suklaan lisäksi marjaisia sattumia. Kovaa kamaa, mutta tykkään sattumista, vaikkakin ovatkin kumimaisia.

Olli P 25.05.2013
Tummasuklaata hedelmäisellä tuoksulla. On kovahko ensimmäisellä puraisulla, muuttuu massaksi muutaman puraisun jälkeen. Marmelademaisia kirsikka sattumia seassa. Sattumat jäävät ikävästi hampaisiin hieman kiinni. Suklaa on täyteläinen, jossa ei juuri ole tummansuklaan imelyyttä. Ennemminkin kyseessä on makea tummasuklaa. Sattumat maistuu kun osuu kohdalle, mutta niiden vaikutus jää vähäiseksi. Ihan ok tuote, ei mikään erikoinen mutta syötävä. Selvin miinus tulee sattumien koostumuksesta.

Kirsi I 14.05.2013
Pulleita, marjaiselle tuoksuvia Kalev-paloja, joissa runsaasti punaisia, raikkaita marmeladipaloja. Imeskellen irtoaa niistä kirsikkainen maku, joka sulautuu suklaaseen hyvin. Suklaa on kyllin tummaa tälle raikkaalle hedelmälle. Parhaita syömiäni kirsikkasuklaita.

Jarkko Karhunen 10.05.2013
Suklaassa on todella parfyyminen tuoksu, mikään hedelmä tai marja ei tuoksu tältä. Tumman suklaan seassa on kuivatun marmeladin oloisia palasia, joista hetkittäin irtoaa kirsikan makua. Suklaa on todella sokerista ja siksi vastenmielisen makuista. Parasta ovat nuo hyytelöpalaset, mutta nekään eivät ole kummoisia. Tuoksuisinko hyvälle koko päivän, jos hieroisin tätä kainaloon?

Minna Hi 10.05.2013
Suklaassa on epämiellyttävä kirsikkaesanssin tuoksu. Miltään muulta se ei sitten tuoksukaan. Maku toistaa tuoksua, epämiellytävä kirsikkaesanssinen maku. Suklaan seassa on marmelaadin palasia, jotka ovat todella makeita. En kutsuisi tätä suklaaksi lainkaan. Huh.

Tuula 20.11.2012
Jotain venyviä sattumia, joissa on ehtaa makua. Tunnistaminen vie nyt vähän aikaa, mutta kirsikka löytyy lopulta mausta. Kuten usein ennenkin, tunnistaminen nostaa tuotteen arvoa ja ikäänkuin vaikuttaa myös makukokemukseen. Myönteistä tässä on myös, että maut: hedelmä ja suklaa erottuvat toisistaa. Tummaksi suklaaksi helppo tuttavuus.

Kaisa 19.11.2012
Aiempia maistipaloja selkeästi ilmeikkäämpi suklaa. Olen syönyt tätä ennenkin. Minulle toimii yksittäisinä paloina espresson kaverina. Pidän kirsikoista, mutta tuotteen arvoa laskee, että kuivatun marjan sijaan sattumat tuntuvat marmeladimakeisilta. Suklaa keskinkertainen, joskin täyteläinen.

Salla M 19.11.2012
Tämä on mielenkiintoisempi kuin edellinen tumma Kalevin maistelupala. Marjaisuutta on sekä suklaassa että lisukkeissa mukavasti . Marmeladin palat tarttuvat vähän ikävästi hampaisiin, jonka vuoksi tämän syöminen sivistyneesti on hankalaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet