Leader Vegeway

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev désirée crème brûlée
Tuotteen Kalev désirée crème brûlée valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,92 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Harri R 06.01.2013
Alkuvaikutelma on HYVÄ! Vanilijaa lukuunottamatta ei osaa yhtään sanoa mitä täyte on niellyt. Jotenkin tätä haluaa lisää, lisää kunnes imeläpussi on täynnä...

Laura 10.12.2012
Taas niin makea, että hikikarpalot kihoavat kasvoille. Tätä ei monta palaa pysty syömään. Toisaalta maistelun viimeinen suklaa, jolloin jo alkaa ehkä muutoinkin makea tökkiä. Maultaan laimea, mutta eipä creme bruleekaan toki järin voimakasta ole.

Sanni 09.12.2012
Maitosuklaata ja todella makeaa omituisen makuista täytettä. Täyte maistuu vahvasti esanssiselta ja imelältä. Tuoksu huomattavasti parempi.

Miriam 07.12.2012
Suklaan tuoksu antaisi odottaa jotain parempaa, mutta maku on todella esanssisen äklö. Todella makea ja kinuskinen, mutta ei silti erityisen hyvä.

Hanna P 05.12.2012
Kalevin pulleita maitosuklaatäytesuklaapaloja. Miedon voinen tuoksu. Miellyttävän kiinteä täyte. Täytteenä on makeaa tahnaa, joukossaa jotain vahvemman makuista alkoholia, muna- tai kermalikööriä kenties? Tuhti pala, joka kaipais kovasti jotain raikastusta.

Päivi 04.12.2012
Tuoksahtelee jollekki makealle. Jotakin täytettä sisällä. Makeaa ja tryffelimäistä ja tulee mieleen myös kermalikööri. Täytettä on niin vähän etten oikein tunnista sitä mitä se on. Kokonaisuus on raskas ja täyttävä. Makeaa on ja se pysyy suussa. Liian makeaa oikeastaan. Ei oikein kolahtanut.

Jarkko Karhunen 04.12.2012
Tämä suklaa haisee. Ei tuoksu, vaan haisee. Oksennukselle. Levy paljastuikin täytesuklaaksi, joskin täytettä varten on varattu kovin pieni luola suklaavuoren pohjalle. Voisin tietenkin viettää vaikka vartin arvailemalla mitä tämän täytteen kuuluisi muistuttaa, mutta enpä haaskaa aikaani. Maku ei ole yhtä karmaiseva kuin haju, mutta ei ole hääppöinen sekään. Valitettavasti en nyt kykene tätä analysoimaan tämän paremmin, mutta arvosana kuvastaa tykkäämistasoa.

Iikka 04.12.2012
Tuoksuva tyyny. Sisällä kivaa massaa. Varsin makea pakkaus, mutta ei häiritsevästi. Mitähän lienee sisus, maistuu hieman ehkä jollekin liköörille. Kaiken kaikkiian voimakas kokonaisuus. Nyt on nelonen käsillä.

Teresa 04.12.2012
Mielenkiintoinen tuoksu, jota en kyllä osaa nyt nimetä. Sellainen semi-tuttu. Jotain täytesuklaata. Nyt on kyllä tunnustettava, etten yhtään tiedä miltä tämä maistuu, siis mikä on tuo makuaine. Suklaa on makean kermaista ja pehmeää, täyte...ääh, jotin pehmeää, ehkä alkoholia? Munatoti tuli sanana mieleen. Ihan ok kokonaisuus.

Salla M 24.11.2011
Raikas ihana tuoksu. Kuuluu NAM luokkaan ilman muuta. Onkohan tässä vivahdus lakritsia tai salmiakkia? Täyden viitosen ihanuus.

Tuula 23.11.2011
Makeahko tuoksu, ihana ja pehmeä kinuskitäyte. Aavistuksen voin omainen rakenne pudottaa pisteet neljään.

Kaisa 23.11.2011
Intohimo jää syttymättä vaikka latasin tähän odotuksia. Kolme pistettä tulee hienosta rakenteesta. Sekä suklaa, että täyte ovat makuuni liian sokerisia. Tämän neidon kesyttämiseen tarvitaan KAAKAOPAVUN maku. Tiesin odottaa Creme Bruleetä, mutta Vironmaalla se mitä ilmeisimmin tarkoittaa kinuskia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet