Fazer

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev bitter 56%
Tuotteen Kalev bitter 56% valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 05.11.2016 (Jäsenprofiili)
100g levy semitummaa suklaata, jämerin Kalev-tekstillä varustetuin paloin. Patukkaversionhan jo maistelinkin, ja jälleen totean, että makeahkosta suklaasta on kyse, eikä bitteristä maista häivääkään. Mutta ei tämä sitä tarkoita, että suklaa huonoa olisi, siinä on kivoja hedelmäisiäkin vivahteita, jotka tosin katoavat mausta melko pian. Rakenne on myös melko kova ja huonosti sulava näin isoina paloina, ja rakenteen jälkimaun jauhoisuus häiritsee vähän. Ainesosista löytyvä kaakaojauhe jää vähän jälkimakuna suuhun pyörimään. Tuntuu että on haettu laadun suhteen kompromissia, joukossa on hyviäkin aromeja, mutta ärsyttävän vähän jotta arvosanaa voisi korottaa yhtään kolmosta korkeammalle.

Miriam 10.12.2012 (Jäsenprofiili)
Kyseessä on keskitumma suklaa. Aika mitäänsanomaton. Ei herätä yökkäämistä eikä hurraahuutoja. Perus mättösuklaa, ei tosin kovin hyvä sellainen.

Laura 09.12.2012 (Jäsenprofiili)
Oikein hyvä perustumma suklaa. Makeus ja koostumus kohdallaan.

Sanni 09.12.2012 (Jäsenprofiili)
Sopivan tummaa suklaata. AIka makeaa kyllä näin tummaksi, mutta kuitenkin ihan hyvää. Ei kuitenkaan mitenkään erikoista, aika perus tummaasuklaata.

Kaisa 20.11.2012 (Jäsenprofiili)
Tämän tutun suklaan vahvuus on hedelmäisessä kaakaossa. Bitteriksi en tätä miellä, vaikka nimi siihen viittaa. Maku on täyteläinen, sulaa mukavan hitaasti . Minua häiritsee eniten suklaan pinnan ” kelmumaisuus” joka ei rakoile, vaikka maistipala on juuri oikeassa lämpötilassa eli taskunlämpöisenä tarjolla.

Salla M 19.11.2012 (Jäsenprofiili)
Aikas helpon oloinen tummaksi suklaaksi, koska kaakao on hedelmäisen lempeä. Toimii ihan hyvänä totutteluna kohti korkeampia kaakaopitoisuuksia. Suklaan rakenne on niin tiivis, että se houkuttelee puraisemaan palan sulattelun sijaan.

Tuula 19.11.2012 (Jäsenprofiili)
Maistelun ensimmäinen tumma suklaa tällä kertaa. Tässä on jo luonnetta ja syvyyttä kahteen ensimmäiseen tuotteeseen verrattuna. Jälkimaku on mukavan pehmeä. Pidän rakenteesta, joka on kiinteä, varsin täyteläinen. Jää arviointinumerossa kuitenkin kolmoseen, koska tuotteessa ei ole mitään erityistä omaleimaisuutta, jota jäisin miettimään.

Päivi 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Tumma, tunkkaisen tuoksuinen palanen. Melko kovaa puraistaessa. Kyllä tulee voimakas kitkeryys suuhun. Tyypillinen tumma suklaa. En pidä.

Rami 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata. Toisethan näistä tykkää...

Minna R 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Onko tätä pakko maistaa... Tummat suklaat jätän yleensä kaupan hyllylle, niinpä tämäkään ei makuhermoja kutittele. Tummaksi suklaaksi ihan ookoo, mutta en osaa makua sen koommin eritellä.

Susanna K 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Hieman voimakkaan tuoksuinen tumma suklaa. Tästä tulee heti mieleen taloussuklaa. Ei liian sokerista tai pistävää. Jää maun puolesta jotenkin vaisuksi.

Hanna P 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Tummia paksuja suklaan palasia, joissa päällä Kalev-logo. Vahvan suklainen maku, mutta hieman liian karvas makuuni. Suklaa voisi maistua hieman makeampana tai mikäli joukossa olisi makeita tai kirpeita ”sattumia”.

Jarkko Karhunen 29.08.2009 (Jäsenprofiili)
Tummaa ja kiiltävää suklaata, jonka valmistaja ei jää epäselväksi palasen päällä olevan logon vuoksi. Suklaa ei ole ihan tummimmasta päästä selvästikään ja onneksi tähän ei ole sokeriakaan lisätty niin paljon, että se olisi ainoa maku. Kaakaon maku jää kuitenkin oudon poissaolevaksi ja kokonaisuus on aika löyhää. En oikein keksi himoa, johon tämä olisi oikea lääke.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet