Laatusuklaa

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev sokolaadinööbid
Tuotteen Kalev sokolaadinööbid valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Sokerikuoriset, Suklaanapit.
 

Jenni V 17.01.2020
Luulen ensin näitä konvehdeiksi, mutta ei, nämä olivatkin pienen pieniä suklaanappeja, harmaasta ja halvan tuntuisesta suklaasta tehtyjä. Pinnalla on todella runsaasti värikkäitä sokerirakeita, vähän pienempää kuin raesokeri mutta isompaa kuin nonparelli. Vähän tuli romminapit mieleen, mutta näissä ei alkoholista aromia ollut. Todella rouskuvaa ja makeaa. En oikein ymmärrä tuotteen tarkoitusta, sokerisuus peittää hyvin suklaata, mutta silti sen halpuuden maistaa. Kakkosen alarajoille.

Hanna P 19.01.2013
Nätissä linturasiassa jänskiä suklaita eli pieniä pyöreitä "kakkaroita" eri värisin pienin rakein päällystettynä. Eivät tuoksu. Suklaa on oikeastaan aika pahaa, mut jää sivuosaan päällisten sokerirakeiden vallatessa maun. Jännä tuote harmi vaan et ei niin kovin hyvää vaikka hauska rouskuteltava toki!

Iikka 18.01.2013
Hauskan näköisiä karkkikekoja tai -läjiä. Tuoksu on suklainen. Sisällä oleva suklaa maistuu vahvana ainakin alussa, mutta sokerikarkki enempi lopussa. Näin ainakin puremalla. Karkki on ikävä kyllä hieman tylsän makuista, vaikka hauskalta näyttääkin. Kohtalaista tummahkoa suklaata "silmäkarkilla".

Kirsi T 27.01.2006
Ainoa käyttötarkoitus on lasten synttärijuhlien kruunun: kermakakun koriste. Todennäköise pallero jää kuitenkin syömättä. Sen verran tarkkamakuisia nassikatkin ovat.

Jarkko 25.01.2006
Karmeeta, pahaa, yök ja ei ikinä enää... Tummahkoa, pahaa ja kivenkovaa suklaata, jonka päällä vielä enemmän kivenkovia sokeripalleroita. En keksi tästä mitään kaunista sanottavaa.

Satu 25.01.2006
Missäköhän aineissa pitää olla, että saa idean tehdä tällaisia suklaanappeja? Ihmeellisiä 5 sentin kolikon kokoisia jämäsuklaaläjiä, joiden pinnalla varmasti kaikki elitarvikevärisäädökset ylittäviä sokerirakeita. Karmeaa!

Susanna K 25.01.2006
Ulkonäkö muistuttaa tuhannen vuoden jemmassa ollutta suklaata mikä ei todellakaan houkuttele maistamaan. Tässä on kai yritetty matkia punssi-karkkia. Kovaa kuin kivi ja maku kulahtanut suklaa. Onko tätä lupa valmistaa?

Antti H 25.01.2006
Huh, mitä ihmettä tämä on? Tummaa suklaata sokerikuorrutuksella. Suklaa on jauhoista ja mautonta. En suosittele.

Antti K 25.01.2006
Kovat nopat päällä vie suklaan maun ja suklaa on muutenkin huonon makuista. Liian pieni baitti. Suklaata on liian vähän ja se vähäinenkin on pahaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani