Laatusuklaa

RITTER SPORT Suklaalevyraadissa

Ritter Sport nuss + crisp
Tuotteen Ritter Sport nuss + crisp valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ritter Sport -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Kirsi I 06.12.2018
Imeliä palasia sulkaalevystä, tummaa maitosuklaata ja pähkinätäytettä. Nougat on todella makeaa ja sokeri polttelee suussa. Pähkinäpalaset ovat mukavia ja rouskuvat hampaissa, niitä on myös mukavan runsaasti. Liian makeaa kuitenkin minun makuuni.

Annamari 06.12.2018
Pähkinäinen tuoksu. Koostumus on todella pehmeä. Kivaa rousketta seassa, joka toimii hyvänä kontrastina samettiselle pehmeydelle. Maistuu selkeän hasselpähkinäiselle. Kyllä tämä pähkinäsuklaan ystävää miellyttää. Hyvin perustuote tosin, mutta ostaisin toistekin.

Hanna P 06.12.2018
Ritterin maitosuklaata ruskealla täytteellä ja pähkinänpaloilla. Rousketta riittää, mutta valitettavasti maku on niin yltiönougatinen, ettei ole makuuni ensisijaisesti. Keskellä arkea menisi varmasti makeana herkkuna, mutta välipäivinä kaiken makean keskellä ei miellyttäne...ainakin ellei nougat ole suosikki!

Iikka 06.12.2018
Nougatmainen maku, rohiseva väliaine. Makea kokonaisuus. Olisiko makeaa maitosuklaata välissä nougata ja mantelia. Joka tapauksessa nämä kaikki edellä mainitut ovat mieleeni, ja tässä on vielä kivan suussa sulava rouskuva suutuntuma. Aavistuksen turhan makea kumminkin.

Janne J 06.12.2018
Suolapähkinän mieleen tuova tuoksu. Pehmeän maitosuklaan seassa onkin sopivasti rouskuvaa ja lievästi paahteista pähkinärouhetta. Tykkään suuresti tällaisesta nugaamaisesta rakenteesta ja mausta. Suuhun jäi hyvin miellyttävä pähkinän maku. Voisi olla kuitenkin vähän vähemmän makeaa? Siltikin vahva nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset