Laatusuklaa

RITTER SPORT Suklaalevyraadissa

Ritter Sport spekulatius
Tuotteen Ritter Sport spekulatius valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ritter Sport -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 06.12.2018
Jouluiset mausteet maistuu. Suklaata ihan reilu kerros, samoin keksiäkin. Pääasia, että suklaata on kuitenkin riittävästi eikä paksu keksikerros ihan dominoi. Koostumus on hyvä, vaikkakin hajoava. Ehkä vähän liian keksinen, mutta ei tämä huono ole.

Kirsi I 06.12.2018
Keksisuklaata, tuoksuu mausteiselle, keksi on kuiva ja kova, mutta päällä piparkakun makuista tahnaa ja suklaata. Tämä täyte ja suklaa ovat yksinään hyvin imeliä, joten kuiva ja mauton keksi tasoittaa makeutta. Suklaa yksinään on vanilliinista ja sokerista. Kokonaisuutena ihan OK, perusjuttua.

Hanna P 06.12.2018
Ritterin maitosuklaata vaaleanruskealla kiinteällä täytteellä. Vaan sepäs onkin ehtaa keksiä, vaiko piparia kenties? Maitosuklaassa on mukavan pähkinäisenpehmeä maku, mutta tämä keksi...maistuuko muu kuin voi? Aivan passelia rouskutettavaahan tämä, mutta ei oikeasta mitään persoonallista.

Iikka 06.12.2018
Jouluinen, piparinen tuoksu pienessä palasessa. Kahden suklaakerroksen välissä on rouskuva keksi. Suklaa on pehmeähköä, eikä siihen ole taidettu lisätä mitään erityistä. Mistä tämä jouluinen aromi tulee, kun tämä keksikin on mautonta kuin marie-keksi? Jälkimaussa on fluoritablettiä. 2 pistettä osat erikseen, mutta kokonaisuus 3

Janne J 06.12.2018
Tummahkoa joulumausteista suklaata, sisällä kuivakkaa keksiä. Suklaata on onneksi riittävästi, joten keksi ei nouse liian hallitsevaksi makeahkossa makuelämyksessä. Vaniljainen suklaa on kuitenkin melko tavanomaista ja yllätyksetöntä laadultaan. Jollain tapaa teollisen oloinen suklaa, jota kyllä joulun alla söisi levyllisen, mutta jota en välttämättä ostaisi toistamiseen. Kaksi ja puoli pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset