Fazer

RITTER SPORT Suklaalevyraadissa

Ritter Sport nuss-kipferl
Tuotteen Ritter Sport nuss-kipferl valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ritter Sport -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko Karhunen 25.10.2015 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaapalasia, joissa vaalea ja pähkinäisen makuinen täyte. En pidä nougatista, mutta tämä ei onneksi olekaan odotuksista huolimatta sellaista, vaan tämä lienee about ainoa suklaatuote maailmassa, jossa pähkinäisestä mausta voi käyttää termiä "raikas". Täytteen seassa olevia palasia veikkaisin sokerinpalasiksi pähkinämurujen sijasta, koska ne hajoavat suussa eri tavalla. Jännä tuttavuus.

Kirsi I 22.10.2015 (Jäsenprofiili)
Täytesuklaan palanen, johon on stanssattu Ritter Sport. Tuoksuu pähkinäiselle ja maistuu myös. Jotain myös rahisee ja rouskuu hampaissa, jotain rapeaa, vohvelimurumaista ja sitten isompaa ja kovempaa, pähkinärouhepalanen. Tässä makeus ei pääse ylivoimaisen hallitsevaksi, ja vaihteleva suutuntuma on mukava yllätys. Suklaan omaa makua en pysty täytteen joukosta löytämään, mutta on se siellä mukana.

Annamari 22.10.2015 (Jäsenprofiili)
Sokkomaistelu: Ritter Sportin suklaa vaaleanruskealla täytekerroksella varustettuna. Tuoksu on voimakkaan hasselpähkinäinen ja niin on myös maku. Nugaa minulle tästä tulee mieleen, mutta hieman erilaisessa muodossa kuin yleensä. Täytteen joukossa on myös jotain rahisevaa (se on aina positiivinen juttu!!), olen havaitsevani siellä pieniä keksimäisiä sattumia. Makeaahan tämäkin on, mutta hasselpähkinä ja suklaa toimii kyllä ja nimeomaan aito pähkinäinen makumaailma vetoaa ja saa antamaan tuotteelle täydet pisteet.

Janne J 22.10.2015 (Jäsenprofiili)
Miellyttävän pähkinäinen tuoksu, jopa hieman houkutteleva. Pehmeää rakenteeltaan, rouskuu hampaissa. Pähkinä maistuu selvästi, mutta suklaan rooli makuelämyksessä jää liian pieneksi. Liian makeaa. Hieman jauhoinen suutuntuma, luultavasti pähkinätäytteestä johtuen. Jos fanittaa erityisesti pähkinöitä, niin mikä jottei. Minulle kuitenkin vain niukin naukin kolmosen arvoinen suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet