Fazer

NELITUULIA Suklaalevyraadissa

Nelituulia maitosuklaa vanilja
Tuotteen Nelituulia maitosuklaa vanilja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nelituulia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko Karhunen 18.12.2009 (Jäsenprofiili)
Hieman tylsän näköisen konvehdin sisältö on maitosuklaakuorta tummempaa suklaamassaa. Värityksestä huolimatta täytteen maku on melko mieto ja aavistuksen vaniljainen. Vaniljaisuuden saattoi tosin paljastaa myös ennakkotieto sen olemassaolosta. Koska täyte on varsin pehmeää verrattuna huoneenlämpöiseen suklaakuoreen, tulee suuhun pureskellessa miellyttävä tunne ja tätä hienoutta täydentää vielä onnistunut maku. Konvehti ei myöskään ole liian makea, joten tästä ei oikeastaan löydy mitään moitittavaa. Mutta... tästä ei myöskään löydy sellaista, joka saisi minut haukkomaan henkeä tai hyppimään riemusta. Siksi en raski ihan täysiä pisteitä antaa, mutta ollaan tosi lähellä rajaa...

Antti H 18.12.2009 (Jäsenprofiili)
Herkullista maitosuklaata, joka on täytetty kahvinmakuisella? toffee täytteellä. Ihan jees, mutta ei mene konvehtien kärkeen.

Satu 18.12.2009 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaakonvehti, joka näyttää vähän paksulta halolta. Konvehti on niin iso, etten viitsi laittaa sitä kerralla suuhun, mutta puraisun jälkeen mietin hetken, että survonko sittenkin kaiken kerralla, kun täyte on niin valuvaa. Tai ei ehkä ihan valuvaa, mutta hyvin pehmeää. Ja tummaa sellaista. Konvehti tuntuu suussa hyvin pehmeältä ja tasaiselta - melkein kuin sulaa suklaata söisi. Ja maku on miellyttävän suklainen, ei kaakaoinen, vaan nimenomaan suklainen. Ja hitusen karamellimainen. Tykkään tästä tosi paljon. Nam.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet