Laatusuklaa

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross almond & orange 56 %
Tuotteen J.D. Gross almond & orange 56 % valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 16.10.2020
125g kaunis, melko makeaa tummaa suklaata sisältävä ohut levy, jonka lisukkeena on kandeerattua appelsiininkuorta ja pientä mantelirouhetta. Nyt kyllä täytyy sanoa että oli herkullinen kombo, appelsiini ei ollut ylimakeaa eikä kitkerää, ja suutuntuma siinä oli juuri sopivat pehmeän sitkas. Manteli ei hirveästi maistu, mutta sopii todella hyvin rakenteen puolesta appelsiinin kanssa. Ehdottomasti uusintaostoon, todella hyvä hinta-laatu. Joskus se makeampikin tumma suklaa toimii... Nelonen.

Annamari 02.04.2020
Tummaa suklaata, jossa jännä alkoholin vivahde tuoksussa, mistähän se tulee. Maussa erottaa selvästi appelsiinin ja appelsiini ja suklaa ovat kyllä yksi suosikkiyhdistelmiäni. Appelsiinin makua on sopivasti. Suklaan joukossa on myös pieniä mantelin paloja, jotka tuovat lähinnä tekstuuria, eivät makua. Makeutta tässä on minun makuuni sopivasti, aavistuksen vähempikin riittäisi. Edullinen ja hyvä tumma suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani