Leader Vegeway

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross premium trüffel pralinen ohne alkohol (200g)
Tuotteen J.D. Gross premium trüffel pralinen ohne alkohol (200g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 12.02.2017
Rasia, jossa kahdeksan erilaista tryffeliä, kutakin kaksi kappaletta. Kauniita ja houkuttelevan näköisiä!

Orange: Tummaa suklaata valkoisella koristuksella. Kuori on kovaa. Täyte on rasvaista, kuten olettaa saattaa, mutta aavistuksen kuivakka kuori tasapainottaa eikä yleisfiilis ole lainkaan rasvainen. Appelsiini maistuu juuri sopivasti. Todella mainion makuinen!! 4 p.

Cream truffle: Kaunis huurteiselta näyttävä maitosuklaakuula, jonka sisällä pehmeää vaaleaa täytettä. Makeaa ja sokerinen pinta rahisee hieman inhottavasti. Näyttää paremmalta kuin maistuu. 3 p.

Chocolate mousse: Valkosuklainen kuula tummilla raidoilla. Täyte on yllättäen tummaa. Maistuu ihan mutakakulta tai suklaamousselta. Tähän on todellakin saatu se maku, mitä on haettukin. Valkosuklaa ei maistu, vaikka kuorta onkin melko paksusti. Paitsi ehkä lopuksi se valkosuklaan maku tulee ja hieman huonontaa makuelämystä. 3,5 eli 4 p.

Café de luxe: Röpelöinen tumma kuula. Täyte on mielenkiintoinen, sekä tummaa että valkoista massaa. Tuoksussa on voimakkaasti kahvi aistittavissa. Kahvi on voimakkaasti myös maussa mukana, melko kitkeränä vieläpä. Kahvin ystävälle varmasti ihana elämys. Yleensä kahvisuklaat jäävä minun arvioissani yhteen pisteeseen, mutta jokin saa antamaan tälle 2 p.

Madagascar bourbon vanilla: Valkosuklainen röpelöpintainen kuula. Täyte on valkoista ja siellä on jopa vaniljahippusia nähtävissä. Melko mauton ja laimea kokonaisuus. Tai on tässä selvä maku, makeus. 2 p.

Hazelnut: Maitosuklaakuula, jonka pinta on röpelöinen. Odotin tämän maistuvan pähkinältä, mutta aluksi tuntuu kuin alkoholinen vivahde ja lopultakaan ei tämä selvästi maistu hasselpähkinälle. Maku ei kuitenkaan ole huono, vaikkakin erilainen kuin odotin. 2,5 eli 3 p.

White raspberry: Hiukkamaisella vaaleanpunaisella rouheella koristelua valkosuklaakuorinen kuula, jonka sisällä on hennosti punertavaa vaaleaa täytettä. Ulkonäkö on kaunis! Selkeä ja marjaisa maku, raikaskin. Kuitenkin minua häiritsee pinnan rohisevuus, se on kuin sokeria söisi.Lopulta kokonaisuus tuntuu myös liian makealta. 3 p.

Café crema: Maitosuklainen matala lieriö, jossa hieman koristelua. Ei merkittävää tuoksua. Mutta onpas kahvinen maku! Rakenteessa ei valittamista, mutta maku on tosiaan ihan liian kahvinen. Ei toimi kahvia inhoavalle. 1 p.

Keskiarvo 2,75 eli 3. Vastaa mielestäni aika hyvin kokonaisuutta.. Mielestäni näin kokonaisuutena voisi olla lähempänä kahtakin pistettä, mutta tällä kertaa näin. Vaihtelevaa laatua.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet