Fazer

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross chocolate mousse hazelnut
Tuotteen J.D. Gross chocolate mousse hazelnut valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,78 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 08.10.2012 (Jäsenprofiili)
Kyseessä on maitosuklainen tuote, jossa maistuu kahvi ja pähkinä. Jonkin verran kermainen, suhteellisen hyvänmakuinen, mutta ei aivan oma suosikkini.

Sanni 27.09.2012 (Jäsenprofiili)
Pieniä patukoita, joissa maitosuklaakuorrutteen alla pehmeää vaaleanruskeaa täytettä. Tuoksussa hieman pähkinää. Täyte rasvaisen makuista, makeaa ja maistuu vähän maapähkinävoilta. Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan syötävää.

Maija 22.09.2012 (Jäsenprofiili)
Pähkinät pähkinänä, edes palasina, eikä aromina, kiitos. Tämä suklaa ei ole pähkinää nähnytkään, mutta haju siinä on, ja samoin maku. Outo pehmeä täyte suklaan sisällä. Muut saa syödä tämän mun puolesta.

Iikka 19.09.2011 (Jäsenprofiili)
Kolmipalainen maitosuklaasormi, jonka sisällä on makeaa moussea. Kelpo eväs, vaikka onkin turhan rasvaista ja makeaa ollakseen suosikkejani. Näitä sormia menisi ainakin kädellinen kerralla. Miellyttävä ja viipyilevä makea jälkimaku.

Hanna P 18.09.2011 (Jäsenprofiili)
Pitkulainen "suklaasormi" neljänvärisen raidallisessa paperissa. Sisällä kolme palaa hyvin vaaleaa maitosuklaata J.D. Grossin kaiverruksin. Pehmeästi taittuu palanen ja sisältä paljastuu beigeä täytettä. Tuoksuu hieman maapähkinävoilta. Maku turhankin vahvasti jotain pähkinää, lisäksi aika voista täytettä eikä lainkaan raikkautta. Suklaa on pehmeää koostumukseltaan ja maultaankin tietyllä tapaa. Ei tämä vallan pahaa ole, mutta jos joululahjaksi saisi vain tätä suklaata ei olisi ähky ja ällötys kaukana.

Tuula 07.07.2011 (Jäsenprofiili)
Toin maisteluihin tämän oman arkisuosikkini. Vaahtoinen moussee on suussasulavan herkullista. Suklaa maistuu mutkattomalta ja jollakin tavalla kokonaisuus tuntuu juhlavalta.

Salla M 06.07.2011 (Jäsenprofiili)
Kivan näköinen pieni herkkupala. Hyvää, perusmakuista pintasuklaata. Höyttöisessä täytteessä on nougatin makua. Yhdistelmä jättää kivan ja jollakin tapaa rauhallisen jälkimaun. Tästä voisi tulla pysyvämpikin suhde

Kaisa 06.07.2011 (Jäsenprofiili)
Uusi tuttavuus. Pidän siitä, miten mukavan kiinteä pintasuklaan maku sitoutuu ilmavaan täytteeseen, Pähkinän juhlava ominaismaku jättää pitkän jälkituntuman. Muuten pidän tätä hieman ilmeettömänä. Kaipaan moniin tällaisiin täytteisiin vahvempaa kaakopintaa- niin tähänkin.

Janne J 04.05.2011 (Jäsenprofiili)
Pahvinen pakkaus on varsin onnistunut, jopa arvokkaan oloinen. Hieman yllättäen suklaat ovat yksittäispakattuina pötköinä, kussakin 3 palaa suklaata. Vaalea maitosuklaakuori on pehmeä, samoin kuin täyte, joka on sitä myös maultaan. Täytteen hasselpähkinä maistuu erittäin selvästi, vanilja jonkin verran ja maitosuklaa jää sivustakatsojan rooliin. Makeutta on sen verran paljon (liikaa), että ei näitä tee mieli useampaa syödä. Hyvä tuote sellaiselle joka saa kiksit äkkimakeasta hyvin pähkinäisestä vaaleasta täytesuklaasta, minulle juuri ja juuri keskitason pläjäys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet