Leader Vegeway

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross Ecuador karamell 70%
Tuotteen J.D. Gross Ecuador karamell 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Maija 01.02.2012
Tumma ja rapea. Yleensä en ole tumman suklaan ystävä, mutta makeat rouheet tämän seassa tekivät tästä herkkua. Miellyttävä koostumus ja maku, ei rasvaista eikä kitkerää. Tätä voisi syödä lisääkin.

Marika 28.01.2012
Tämä taitaa olla ensimmäinen suklaa, josta olen koskaan kirjoittanut uusinta-arvion. Pitänee korjata aiempaa, koska taanoisessa maistelutilaisuudessa annoin tuotteelle perätin tuplaten sen pistemäärän mitä puolisentoista vuotta sitten.

Nyt siis perussuklaana käytetty Ecuador tuntuin istuvan hyvin rapsakoiden kinuskipalojen kanssa, jotka eivät (enää?) jääneet suuhun pyörimään. Vaikea sanoa mistä tämä (mielen)muutos johtuu, tai onko tuotteen koostumusta jopa paranneltu. Pohjasuklaasta, siis lisukkeettomasta Ecuadorista, olen joka tapauksessa aina pitänyt ja nyt kinuskinpalasetkin tuntuvat hyvältä idealta. Lisukkeet maustavat ja miedontavat muuten melko kuivakkaa tummaa suklaata.

Vanha arvio: Tumma suklaa pohjalla on tuttua Ecuadoria ja sellaisenaan varsin hyvää. Olisin odottanut, että kinuskinpalaset pehmentäisivät mukavasti tämän tumman suklaa hieman kuivakkaa makua, mutta toisin kävi. Crunchit ovat kovia, irrallisia, eivätkä sovi ollenkaan tähän joukkoon. Pitkään kyllä vaapuin mielipiteeni kanssa, mutta koska suklaalevy jäi kesken, niin ei tästä kahta pojoa enempää voi antaa. 2 pistettä

Sanni 26.01.2012
Hyvää tummaa suklaata, jossa reilusti kovia kinuskin makuisia murusia. Hyvä yhdistelmä, sopivan makea. Vaikka tumma suklaa ei ole suosikkini, niin tämä on kyllä todella hyvää ja tätä voisi syödä enemmänkin.

Oskari 22.01.2012
Tummaa suklaata pähkinällä tai krokantilla. Kohtuu tummaa ja kuivaa, ei sovi mättämiseen, mutta kahvin kanssa menee hyvin. Vain muutama pala kerralla.

Miriam 19.01.2012
Tummaa suklaata, aika iso palakoko. Mielestäni suklaassa maistuu voimakkaasti kahvi. Ihmettelen mistä tämä makuaistimus johtuu, mutta miellyttävän tummaa ja hyvää suklaata.

Iikka 27.08.2010
Todella tumma ja tyylikäs palanen. Imeskelemällä ei makua irtoa. Pureskellen makeat sattumat rouskuvat hampaissa, mitähän ne lienee. Kivaa tummaa, ei lainkaan kitkeryyttä. Makeat sattumat, vaikkakin vähäiset, tuovat maistuvan lisän.

Hanna P 24.08.2010
Kaunis, suuri pala tummaa suklaata yksityiskohtaisin kohokuvioin. Vahva perinteisen tumman suklaan maku. Vahvan makea tuoksu ja vaaleita sattumia joukossa. Sattumia on melko vähän ja tumman suklaan maku dominoi tuotteessa. Kelpo rouskuteltavaa kumminkin.

Jarkko Karhunen 26.02.2010
Tämä on neljäs tuote tässä Liiterin kaupittelemassa J.D Gross Ecuador 70% -sarjassa. Enempää ei myymälässä näyttänyt olevan tarjollakaan. Nimi antaa odottaa rouskuvuutta ja sen huomaa jo suklaata katsoessa (kts. toinen iso tuotekuva). Suklaan läpi kuultaa runsaasti vaaleampia murusia. Suklaa ei tuoksu juuri millekään, mutta ensihaukulla jo huomaan paahdetun sokerin maun, joten ei tarvitse enää arvuutella mitä rousketta on käytetty. Jokin toinen rouskeaine olisi voinut olla mielenkiintoisempi. Tällainen paahdettu sokeri sopii paremmin maitosuklaan kanssa kuin tumman, koska tumma kaakaon maku ja paahdettu sokeri yhdessä muodostavat aika epätoimivan yhdistelmän, ainakin tässä tuotteessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet